Zostaňte aktívna aj počas leta a ukážte svoje krivky

My ženy jednoducho chceme vyzerať dobre. Obdobie karantény mnohým ženám pomohlo vybudovať si krivky do plaviek, avšak mnohé práve tento čas využili skôr na oddych, leňošenie a pohybu sa venovali veľmi málo.

Zostaňte aktívna aj počas leta a ukážte svoje krivky.

Nové oblečenie na cvičenie

Ak chcete zostať počas leta aktívna, nemalo by vám v šatníku chýbať kvalitné oblečenie na cvičenie. Oblečenie musí byť z funkčného materiálu, musí perfektne obopínať vaše telo a legíny vás nesmú ťahať v páse.

Ak by sme vám mohli odporučiť, vyskúšajte oblečenie od značky Nebbia. Nebbia oblečenie je kvalitne ušité fitness oblečenie, ktoré môžete využiť nielen na domáce cvičenie, ale aj na iné športové aktivity. Poskytuje maximálne pohodlie pri cvičení a je dostatočne pevné a vydrží aj náročnejšie aktivity.

Podložka na cvičenie

V lete oceníte skôr cvičenie vonku, v exteriéri. Môžete to vyskúšať na balkóne pod markízou, ale aj na záhrade, na trávniku. Odporúčame vám ale nachystať si dobrú protišmykovú podložku na cvičenie. Či už budete skúšať jógu, pilates, alebo klasické cviky na posilnenie nôh, rúk a brucha, podložka na cvičenie nesmie chýbať.

Gumová protišmyková podložka sa dá kúpiť v ktoromkoľvek obchode, či eshope so športovým oblečením, či s pomôckami na cvičenie.

Dostatok tekutín

Zostať aktívna znamená hýbať sa, cvičiť, športovať. Pri vysokých letných teplotách sa ale nesmie podceniť pitný režim. Ak chcete ukázať svoje krivky, zostaňte aktívna a nezabúdajte piť dostatok tekutín. Majte pri sebe vždy čistú vodu, citrónovú vodu, ale pri pohybových aktivitách oceníte aj dobrý iontový nápoj. Tekutiny ale nesmú byť príliš studené. Neschladíte sa nimi, ale naopak zapríčiníte to, že teplota vášho tela začne ešte viac stúpať. Je to prirodzená reakcia tela na studený nápoj. 

Ak si párkrát do týždňa zacvičíte, zašportujete, bez najmenších problémov môžete ukázať svoje krivky.

Autor/zdroj foto: Jo Panuwat D / Shutterstock.com