Regenerácia pre telo a odpočinok pre myseľ s MARK-om

Chceli sme privítať jar, tešiť sa z prvých kvitnúcich stromov, nadýchať sa čerstvého vzduchu, užívať si prvé teplé dni vonku,.. Naše plány boli síce zmarené, ale príjemné chvíľe môžete vďaka MARK-ovi stráviť aj doma. Napríklad príjemnou beauty rutinou, ktorá vám bude (nielen) v týchto časoch dokonalou regeneráciou pre telo a odpočinie si pri nej aj myseľ.

Mydlo s aktívnym uhlím pomôže s akné

Obťažuje vás nadmerné mastenie pleti a akné? Riešením je mydlo s aktívnym čiernym uhlím, ktoré odstráni prebytočný kožný maz a pokožku dôkladne vyčistí. Pretože má schopnosť viazať na seba okrem nečistôt aj toxíny, čistí pokožku do hĺbky a tiež uvoľňuje upchaté póry. Pri starostlivosti o problematickú pleť so sklonom k akné je dôležité používať produkty s obsahom antibakteriálnych látok – mydlo MARK obsahuje čajovníkový olej, ktorý nie len, že pomáha predchádzať kožným infekciám, ale aj nádherne vonia. Vašu pokožku navyše pri používaní tohto ručne vyrábaného a 100% prírodného mydielka ošetruje a hydratuje ricínový, kokosový a olivový olej.

Tip priamo od MARK-a: Mydlo, ktoré účinne bojuje s akné a s problémami pleti, je možné použiť aj na umývanie rúk. Je mimoriadne šetrné, vďaka čomu budú vaše ruky nielen dôkladne čisté, ale aj hydratované.

Mark

Coffee Face Scrub s tea tree & jojobovým olejom pokožku zregeneruje a zhydratuje

Tvárový peeling MARK z najjemnejšie pomletej kávy tiež obsahuje esenciálny olej z čajovníka, takže je rovnako výborným pomocníkom v boji s akné. Bio jojobový a avokádový olej pleť spolu so silným antioxidantom, akým je vitamín E pokožku regenerujú a hydratujú. Scrub je tak pre svoje vyživujúce, čistiace a zjemňujúce účinky vhodný pre všetky typy pleti, nie len pre tú problematickú.

Mark

Coffee Face Scrub Cinnamon Chai vyživí pokožku a zrelaxuje myseľ

Tento telový peeling MARK má blahodarné účinky nie len pre telo, ale aj myseľ. Svojou upokojujúcou vôňou škorice vám pomôže navodiť správnu náladu, zmierniť stres a koncentrovať sa. Okrem toho môžete dať zbohom suchej pokožke, pretože scrub odstraňuje odumreté čiastočky a prekrvuje ju. Kofeín a prírodné oleje sa postarajú o detoxikáciu kože a pomáhajú jej bojovať s predčasným starnutím a prípadnými nedokonalosťami. Výsledkom je jemná, zvláčnená a vyživená pokožka, stačí si len vybrať zo širokej ponuky vôní.

Mark

Zdroj foto: Martin Slovík, IG: https://www.instagram.com/mrtn.grphc/