Essentials: V kozmetickej taštičke Denisy Vyšňovskej, majiteľky jedného z najštýlovejších profilov slovenského Instagramu

Denisa na prvý pohľad zaujme dokonalým make-upom, ale ako sama tvrdí, základom sú kvalitné produkty na tvár. Vsádza na BIO kozmetiku s prírodným zložením, ktorá jej zabezpečuje čistú, zdravú a rozjasnenú pokožku. Pre inšpiráciu nie len v líčení, ale aj v obliekaní si môžete okrem kreatívneho profilu na Instagrame zájsť aj na jej Youtube.

Moje TOP 5 beauty produkty práve teraz sú…

1.Už dlhodobo sa snažím vyhľadávať produkty, ktoré sú šetrné k mojej pleti, aj keď ide o mejkap. Skúšala som prírodné, neprírodné, také a onaké, po veľmi dlhej dobe a veľmi som si obľúbila make-up od Guerlain s názvom L´essentiel. Má žltý podtón, to sa u niektorých mejkapov naozaj ťažko hľadá. Aj napriek vyššej cene som mu verná už viac ako dva roky.

2.Nedám dopustiť na tmavo-hnedú gélovú linku od Morphe. Nájsť si linku, ktorá sa neotláča je niekedy ako malé kúzlo. Bez linky na oku si neviem predstaviť ani jeden deň.

3.Pri produktoch od Morphe ešte zostanem, vždy som po tejto značke túžila a jedného dňa som si od nich objednala hneď niekoľko paletiek očných tieňov. Medzi moje najobľúbenejšie beauty produkty patrí paletka hnedých tieňov od Morphe (25B Bronzed Mocha). Tie sa podľa mňa hodia každej žene a používam ich najčastejšie.

4.Okrem očnej linky si neviem predstaviť vyjsť z domu bez upraveného obočia. Skúšala som ceruzky, špirály na obočie aj pomády, najviac som si ale zamilovala práve pomádu od Benefit. Tú používam roky a vždy keď som chcela vyskúšať niečo iné, sklamala som sa.

5.Neviem, čím to je, ale ja môžem chytiť do ruky akúkoľvek špirálu a dokážem sa s ňou bez problémov nalíčiť. Dokonca používam asi 3-4 naraz. V poslednej dobe som si zvykla na špirálu Vamp! od Pupa Milano. Dobre sa s ňou pracuje a mihalnice vyzerajú pekne rozčesané a vôbec na nezlepia! To nenávidím.

essentials-denisa-vysnovska

Naposledy som objavila a milujem…

Ak ide o beauty produkt, tak to bude určite tá špirála. Pokiaľ ide o skincare produkt, objavila som naozajstný odstraňovač „bobiek“ na tvári, tak ja volám akné. Je to ľadový gél od českej prírodnej značky Nobilis Tilia, ktorý sa lokálne nanáša a naozaj funguje! V čo som už ani nedúfala, keďže toto mi sľubovalo už veľa značiek.

essentials-denisa-vysnovska-1

Každý deň si neviem predstaviť bez…

Neviem sa rozhodnúť či to bude produkt z tej dekoratívnej sekcie alebo produkt na čistenie. Ale dajme tomu, že vyberiem jeden z oboch strán. Z beauty produktov to bude určite očná linka, nosím ju už veľa rokov, minimálne od 17. Oko úplne inak vyzerá, bez nej si prídem ako dievčatko alebo ako keby mi chýbal nejaký kus oblečenia. Čistenie pleti je pre ma veľmi dôležité, ale predstaviť si deň bez nakrémovanej tváre, to by som asi nevydržala (smiech). Čiže dobrý hydratačný krém by mal byť základom každej kúpeľňovej skrinky.

essentials-denisa-vysnovska-2

Môj obľúbený produkt, ktorý používam ako multilíčidlo je…

Ako multilíčidlo by som určite označila očné tiene, dokážem si s nimi urobiť pekné smokey eyes, či farebnú parádu na očných viečkach, ktorá zaujme každého. Používam ich aj ako linku na oči, ktorá je jemnejšia, pracuje sa s ňou ľahšie ako s tekutou či gélovou a dá sa jednoducho opraviť. A jemné, trblietavé tiene sa dajú použiť aj ako pekný hihglighter.

essentials-denisa-vysnovska-3-2

V mojej skin care rutine nemôže chýbať… 

Fúha, toto je na dlhšie (úsmev). Čistenie pleti je u mňa základ! Ak sa mi na tvári zjaví nečakaný hosť, nie som veľmi spokojná. Pleť pôsobí nezdravo a špinavo, aj sa tak potom cítim. Preto si svoje skincare produkty vyberám poctivo. Už na začiatku som spomenula, že siaham po prírodných produktoch. Pri starostlivosti o pleť ich bolo ľahšie nájsť, je viacero značiek, ktoré sa pýšia pravým označením BIO. Medzi moje favority a značku, ktorej som verná nejeden rok je práve Nobilis Tilia. Okrem kvalitných produktov ich zaujíma aj životné prostredie, preto ma celý ich sortiment aj samotná značka oslovila.

V mojej skincare rutine nesmie chýbať mydlo z čierneho uhlia na tvár od značky Soaphoria. Ďalej jojobový peeling od Nobilis Tilia, ktorý moju pleť oživý, očistí od nečistôt a zanechá ju hebkú. Pleťová voda, takisto od Nobilis Tillia. Keďže ich majú na výber veľa, keď sa mi minie, striedam ich. Medzi mojich favoritov patrí Klinčeková voda, aktuálne Citrón-Grep alebo z oleja z ruží. Ešte predtým používam odličovacie mlieko z DM-ky od Alverde na suchú pokožku. Pred krémom nesmiem zabudnúť na elixír s názvom Kyselina Hylaurónová, tú používam tiež od Nobilis Tilia. A nakoniec krém od tej istej značky, najviac som si obľúbila práve argánový, je veľmi osviežujúci.  Určite raz za týždeň nesmiem zabudnúť na francúzsky íl a sťahujúcu masku na omladenie pleti.

essentials-denisa-vysnovska-3-3

Zdroj foto: instagram.com/denisa.vysnovska, archív značiek