Vyniknite na plese peknou vizážou a nádhernou róbou

Každá žena chce byť najkrajšia na plese a robí všetko pre to, aby pohľady hostí smerovali k nej. Ak vás čaká v najbližšej dobe ples, poradíme vám, ako vyniknúť na plese peknou vizážou a nádhernou róbou.

Výber spoločenských šiat

Ako prvé riešte výber spoločenských šiat. Odporúčame ho riešiť minimálne mesiac vopred, aby ste sa vyhli zbytočnému naháňaniu tesne pred touto spoločenskou udalosťou. Ak budete objednávať spoločenské šaty cez internet, odporúčame vám všímať si predovšetkým dĺžku šiat, šírku vrchnej časti v oblasti pŕs, pozrieť si aký je to strih a samozrejme musíte vybrať také farebné prevedenie, ktoré bude ladiť k farbe vašej pokožky a k vlasom. Dámam s hnedými a čiernymi vlasmi odporúčame tieto farby šiat – zlaté, strieborné, kráľovské modré, fialové, ale aj púdrové. Ženám, ktoré majú svetlejšiu pokožku a svetlé vlasy, sa skôr hodia červené šaty, bordové šaty, tyrkysové a oranžové. Na plesy odporúčame vyberať skôr dlhé spoločenské šaty.

Vizáž a účes

Opäť odporúčame rezervovať si termín na česanie a vizáž v predstihu. Môže sa stať, že si ho už nebudete môcť naplánovať podľa seba, ale budete sa musieť prispôsobiť časovo práve kozmetičke a kaderníčke.

Čo sa týka účesov, veľmi obľúbené sú klasické veľké vlny. Stačí si presvetliť konce a spraviť vlny a nepotrebujete žiaden náročný účes. Mnohé ženy ale dávajú prednosť drdolom, ktoré následne ozdobujú kvetmi (polovenčekmi), ako mnohé nevesty. Ak máte jednofarebné šaty, stačí ich oživiť doplnkami do vlasov a správnym výberom šperkov. Líčenie vyberajte jednoduché. Nude make-up je stále veľmi obľúbený. Zakryje nedokonalosti a zároveň zvýrazní krásne črty tváre.

Topánky

Čo sa týka topánok, uprednostňujte klasické matné lodičky vo farbách, ktoré vám budú ladiť k šatám. Nič nepokazíte ani výberom béžových, púdrových, smotanových, či čiernych lodičiek. Sú univerzálne a môžete ich využiť aj na iné spoločenské udalosti k iným šatám. Ak sa vám lodičky nepáčia, nahraďte ich štýlovými elegantnými sandálmi na podpätku. K šatám, pri ktorých výrobcovia použili termolis, čiže vytvárali nejakú potlač, laďte úplne jednoduché minimalistické lodičky, či sandále.

Zdroj foto: hm.com

Mohlo by sa Vám páčiť