Príťažlivá elegancia – dôstojná bordová

Máte chuť na zmenu? Pridajte sa k jesennej prírode a prezlečte aj vy svoj domov do nových šiat. Farby jesene vám prinesú pestrosť, teplo a zároveň pohodu a pocit bezpečia. 

Jesenné farby prinášajú rôznorodosť a teplo. Teplé farby jesene vás zahrejú aj v zime, dodajú energiu alebo upokoja.

Dôstojná bordová

Príťažlivá elegancia vhodná na každý deň. Taká je bordová farba pripomínajúca farbu zrelého červeného vína. Dá sa veľmi dobre kombinovať so sivou, ale rovnako aj s krémovou a bielou. Veľmi dobre dopĺňa ostatné farby jesene a dodáva im hĺbku a prirodzenú dôstojnosť. V spojení s hebkým zamatom a zlatou farbou sa s ňou budete cítiť ako v kráľovskej komnate.

Nábytok a farby jesene

Pohodlná sedačka v mäkkej oranžovej, tehlovej či karamelovej farbe nielen že upúta pozornosť vašich hostí, ale prinesie pohodu a radosť hlavne vám. Ak hľadáte čosi viac noblesnejšie, bordová farba pre kreslo či taburetku bude to pravé. Pre vytvorenie pocitu čistoty, jednoduchosti a harmónie bude ideálny nábytok v krémovej a béžovej farbe. 

Farby jesene: dekorácie

Pre vytvorenie jesenného dojmu vyberajte teplé farby aj pre dekorácie či obrazy na stenu. Môže to byť zlaté zrkadlo, medená miska, bordová váza, tehlovočervený svietnik, tmavohnedý rám alebo oranžová šálka na čaj. Ak máte radi skôr svetlo a jednoduchosť, zvoľte krémové a béžové farby pripomínajúce zrelé obilie a suchú trávu.

Zdroj foto: Westwing

Mohlo by sa Vám páčiť