Nové rúže Dior Addict ako najžiarivejší doplnok každého looku

Nové a ešte žiarivejšie ako kedykoľvek predtým! To sú nové rúže z rady Dior Addict, ktorá bola navrhnutá ako módny doplnok pod vedením Petera Philipsa, kreatívneho riaditeľa Dior Makeup. Dior novými rúžmi Dior Addict pozýva k činom všetky ženy, ktoré chcú naplno zažiariť a predviesť svoju ženskosť, voľnosť a energiu. Nová lesklá rada tiež ponúka unikátne spojenie krásy a módy, a to nielen vďaka výnimočným obalom, ktoré inšpiroval módny dom Dior, ale aj odtieňom, ktoré prezentujú novú éru.

Nová éra farieb

Farebná paleta čerstvých Dior noviniek obsahuje až 40 odtieňov, ktoré nechajú vyniknúť ženskosť či osobitný štýl každej ženy. Radu Addict obohacuje aj nový tehlovo červený odtieň číslo 8, ktorý pozdvihuje ženskú krásu. Okrem nestarnúcej červenej klasiky sa môžete tešiť aj z početných nude odtieňov, ktoré sú trendy nositeľným doplnkom takmer každej. Ak ste milovníčkou práve telových odtieňov, pravdepodobne oceníte špeciálnu nude v odtieni 100 Nude Look, inšpirovanú farbou „greige“, ktorú vytvoril sám Chriistian Dior.

„S našou novou líniou rúžov Dior Addict sa zameriavame na dokonalosť v dizajne, farbe a lesku. Ponúkame silnú škálu odtieňov s vynikajúcim zložením. Navyše, váš znovu naplniteľný rúž môže dostať svoj vlastný šatník s našimi novými obalmi inšpirovanými catwalk prehliadkami. Toto je Dior, závislý na kráse, móde a lesku v celej svojej kráse!“

Peter Philips, kreatívny riaditeľ Dior Makeup

Najžiarivejší lesk

Nielen osviežujúca farebnosť ale i zloženie, ktoré pery hydratuje a robí z nich tie najjasnejšie v miestnosti, robia novú radu Dior v našich očiach tak žiadanú. Dior totiž po prvý raz vo svojich rúžoch používa v prevahe najmä prírodné zložky ako aj vosk z najobľúbenejšej kvetiny Christiana Diora, jazmínu. Ten je výnimočńy najmä tým, že jeho teplota topenia je 35 stupňov Celzia a tak sa pri kontakte s perami príjemne topí a následne im dodáva hydratáciu (a ten najpríjemnejší pocit). Vďaka mnohým prírodným olejom, voskom či pigmentom Dior Addict zabezpečuje tie najžiarivejšie pery v každom svetle.

Štyri obaly, štyri osobnosti

Pre ešte väčší zážitok z nosenia rúžov prišiel Dior aj so štyrmi novými obalmi vystihujúcimi každú osobnosť či príležitosť. Všetky z rúžov Dior Addict zdobí nestarnúci čierny obal s efektom vinylu a logom Dior. Nie nadarmo je čierna označovaná za najelegantnejšiu farbu zo všetkých, nechá totiž vyniknúť každý odtieň rúžu. Svoj dokonalý odtieň však môžete podporiť aj originálnym obalom, ktorý doplní váš celkový styling no i vašu osobnosť. Na výber máte z troch možností, z ktorých každá je ikonická pre Dior. Prvou je metalická strieborná s takmer zrkadlovými odleskami. Radu obalov dopĺňa štýlový Indigo denim vo vysokej kvalite, no a napokon vás okúzli ružový kožený obal s ikonickým „Cannage“ štepovaním Dior. Všetky obaly dopĺňa hravo poprehadzované logo Dior, čím rada Addict aj navonok poukazuje na svoj avantgardný štýl.

Zdroj foto: Dior

Mohlo by sa Vám páčiť