Cesta ku krásnym vlasom

Mnoho žien pozná problém s poškodenými vlasmi po nešetrnom farbení, trvalej či častom používaní žehličiek a kuliem na vlasy. Následkom sú krehké vlasy, ktoré sú náchylné k strapateniu a lámániu sa. Krásne vlasy sú pýchou každej ženy a je nutné dopriať im dostatočnú starostlivosť, na ktorú nie je nikdy neskoro. S novým revolučným radom profesionálnych produktov špeciálne určeným k domácemu použitiu doprajete svojim vlasom starostlivosť ako zo salónu v pohodlí domova.

Konečne kompletná – OLAPLEX revolúcia v našich kúpelniach môže začať! Práve teraz je ten najvyšší čas siahnuť po značke OLAPLEX, ktorá na český a slovenský trh prináša šampón NO.4 BOND MAINTENANCE a kondicionér NO.5 BOND MAINTENANCE. Produkty sa pýšia jedinečnou patentovanou zložkou Bis-aminopropyl diglycol dimaleate, ktorá sa stala prvou zložkou svojho druhu v kategórii staviteľov nových vlasových väzieb. Na rozdiel od iných účinných látok originálny OLAPLEX nefunguje zvonku, ale opravuje vlasy zvnútra, čo ho robí tak výnimočným.

Šampón NO.4 BOND MAINTENANCE obsahuje mnoho vyživujúcich a kvalitných zložiek, medzi ktoré patrí panthenol, ktorý vstupuje do vlasov a napomáhá k ich zosilneniu a dodá vlasom elasticitu a odolnosť. Šampón je ďalej bohatý na fermentovaný olej, arganový olej, extrakt z acai a z listov granátového jablka, ktoré dodávajú vlasom prirodzený lesk a hodvábnu textúru. Ďalší z radu dôležitých zložiek je biotín, ktorý poskytuje vlasom podporu pre ich plnší a silnejší vzhľad a napomáha k rastu vlasov.

Kondicionér NO.5 BOND MAINTENANCE v sebe skrýva avokádový a arganový olej, ktoré pomáhajú pri zachovaní farby a chránia vlasy pri tepelnej úprave. Pomocou fermentovaného oleja zo zeleného čaju budú Vaše vlasy zosilnené a predídete tak rozšiepeným končekom a ich lámaniu. Kombináciou týchto dvoch produktov získate zdravé a oslnivé vlasy plné života.

Okrem jedinečnej účinnej zložky Olaplexu sú tieto nové produkty taktiež bez síranov, parabénov, bez lepku a sú úplne veganské.

Mohlo by sa Vám páčiť