Prírodná kozmetika, tak ako ju nepoznáte: Hravá, funkčná, farebná

Čo vás ako prvé napadne, keď sa povie prírodná kozmetika? Nudné zemité farby, slabá pigmentácia, nepríjemná parfumácia a mnoho iných vecí? Ak ste podľahli stereotypom a prírodnú kozmetiku nevyskúšali v poslednej dobe, hlboko sa mýlite. Dovoľte nám previezť vás poprednými značkami s prírodným či ohľaduplným zložením, ktoré berie ohľad na prírodu ale i potreby pleti a rozhodne vás presvedčí o tom, že stojí za skúšku.

Look od RMS BEAUTY

100% prírodné zložky?

Žiaden problém! Paese je jednou zo značiek, ktorá sa zaviazala pre udržateľnosť a etický prístup, čo znamená, že je prospešná nielen pre používateľa ale životné prostredie čím každý váš nákup prospieva pleti, zdraviu, udržateľnosti i prírode. V každom produkte nájdete spojenie hneď niekoľkých zložiek, ktoré spájajú pôžitok starostlivosti o pleť spolu s vysokou pigmentáciou a účinnosťou.

Pre 100% pôžitok zo 100% prírodnej kozmetiky, vyskúšajte radu Paese Minerals, kde hravo nájdete celú kolekciu líčidiel pre dokonalý, prirodzený makeup od sypkého makeupu cez bronzer a lícenku až po blišťavý rozjasňovač, v tom najjemnejšiom sypkom mletí.

Tip redakcie: Pokiaľ máte radi viac odviazané looky a nebojíte sa farieb, Paese ponúka paletky s odvážnými farbami ale i mono tiene plné pigmentu!

Exkluzívne kúpite na makeupbag.sk a mdrogeria.sk

Zažiarte rovnako ako Hollywoodska hviezda!

RMS sa už roky stará o to aby dokonale pokryla potreby popredných Hollywoodskych hviezd ale aj bežných milovníkov líčenia. Značka obľúbenej vizážistky  Rose-Marie Swift, ktorá za značkou RMS Beauty nás presvedčila o tom, že aj prírodná kozmetika sa môže snúbiť s luxusom a inovatívnosťou v oblasti prírodnej kozmetiky bez obsahu neželaných látok ako sú GMO, lepok, parabény, sulfáty a mastenec spolu s ďalšími zložkami.

Za vyskúšanie nepochybne stoja Liplights, lesky na pery plné výživy a farby na každý deň. Ak však uprednostňujete jeden produkt, ktorý pri vás bude stáť v každej chvíli, multifunkčné paletky sú ako stvorené pre vás. Jemná krémová textúra sa krásne zapracuje do pleti (líčka, oči, pery) pridá jej prirodezený zdrovo pôsobiaci vzhľad. Navyše je ako stvorená na cesty či náročnejšie dni, kedy občas potrebujete svoj makeup viac krát podtrhnúť a spoľahnúť sa na praktické spratné balenie s nádychom vkusného luxusu.

Ps. ak sa ani vy s nami nechcete vzdať trendu líceniek, na ktorom sa už pár rokov vezieme, odporúčame rozhodne siahnuť po ReDimension lícenke v odtieni Crystal Slipper v zemitom jemne broskyňovom odtieni, s tým najjemnejším shimmerom, poďakujete nám neskôr 🙂

Nekonečná využiteľnosť

Predstavte si, dokonale vyživenú pleť len vďaka funkčným zložkám priamo z prírody, presne taká je starostlivosť o pleť, ktorú si zamilujete, By Mukk. Estónska kozmetika inšpiratívna morom čerpá z lokálnych zdrojov, vďaka čomu je naozaj čistá a to aj bez použitia akýchkoľvek konzervantov, no a okrem toho poteší aj vegánov! Vďaka plnej sile probiotickej technológie obsiahnutej v každej kvapke produktu sa môže vaša pleť tešiť z úchvatnej mikrobiálnej rovnováhy. Zaraďte do svojej rutiny čistiaci gél s morskými riasami,výživný denný krém a večer aplikujte vyhladzujúci očný krém Eye Contour a efekt hydratovanej pleti spoznáte za pár dní. Rozhodne sa už dlhšie nemusíte báť toho, že by skincare priamo z prírody bola krátka v boji s vráskami, suchou či problematickou pleťou.

No a prečo sa budete tešiť aj z prázdnej flaštičky svojho obľúbeneho produktu? Je to jednoduché, By Mukk myslí rovnako na potreby pleti ako aj na potreby planéty, čím je udržateľnosť na prvom mieste a vśetky obaly na 100% recyklovateľné. Su bytelné a minimalisticky pôsobiace vďaka nadčasovému tmavému sklu, hliníku a papieru s minimom plastu.

By Mukk balenie

Najvoňavejšia starostlivosť o telo

Ak by medzi našim výberom funkčnej, čistej a najmä prírodou nabitej kozmetiky nemala chýbať jediná značka, jednoznačne by to bol Lush! Nielenže všetci poznáme tú neskutočnú omamnú vôňu, ktorá nás vťahuje do predajní z niekoľkých metrov, vieme aj to, že ide o značku, ktorá nám prináša fresh pohľad na udržateľnosť a spracovanie toho najlepšieho z prírody. Práve pre funkčnosť, voňavosť a udržateľnosť volíme v starostlivosti o telo práve Lush. No a pokiaľ chcete potešiť niekoho zo svojich blízkych, odporúčame sa poobzerať po inovatívnych baleniach v textilných šatkách, ktoré viete opakovanie používať namiesto papiera alebo aj ako módny doplnok.

Lush látkové darčekové balenie

Ak ste si prišli pre konkrétne tipy, naši favoriti sú: Tuhý masážny olej Sex Bomb pre zmyselné masáže popri vôni ylang ylang a jasmínu, šampón na objem BIG či všetkými milované kúpeľové bomby a peny– najmä tie limitované, ktoré nás oslovujú svojou nápaditosťou.

Zdroj foto: Paese, Organic Oasis, RMS, By Mukk, Bonumos, LUSH