Oslávte Medzinárodný deň kávy Festivalovým cappuccinom z Tchibo a získate kávu aj luxusnú šálku z limitovanej edície

Ako inak osláviť 1. október, teda Medzinárodný deň kávy, než lahodným kávovým nápojom? Napríklad cappuccinom a navyše s porcelánovou šálkou z limitovanej edície. Festivalové duo získate v kávových baroch Tchibo nielen 1. októbra, ale počas celého Festivalu kávy. Ten prebieha v obchodoch Tchibo od 30. septembra do 20. októbra a počas jeho trvania si môžete kúpiť kávu za mimoriadne ceny.

Šálky z tradičného karlovarského porcelánu značky Thun majú presne ten objem, aby sa do nich zmestilo dokonalé cappuccino – dostatok kávy, mlieka aj peny. Tradičný biely porcelán zdobia potlače s festivalovými ohňostrojmi farieb a vďaka veľkému ušku padnú šálky do ruky ako uliate. Festivalovú šálku ponúka Tchibo v troch rôznych dizajnoch. Dohromady s malým cappucinom vyjde len na 5,99 eur.

Pokiaľ oslávite Deň kávy s Tchibo, značkou, ktorá pôsobí na Slovenskom trhu už 33 rokov, môžete aj ušetriť. Tchibo totiž v rámci Festivalu ponúka kávu a hotové kávové nápoje s výraznou zľavou. Takmer všetky druhy kávy v polkilovom balení stoja 8,49 eur, kilové 15,99 eur. To napríklad znamená, že v prípade nákupu 500 g kávy Barista ušetríte 39 % oproti bežnej cene 13,99 eur, a kilové balenie vás vyjde až o 36 % lacnejšie (bežná cena 24,99 eur).

Kapsuly Cafissimo, studené Tchibo nápoje a Esperto kávovary predáva Tchibo v priebehu Festivalu kávy s 25 % zľavou

Držitelia TchiboCard získajú pri kúpe kávovarov Esperto aj kilové balenie zrnkovej kávy Tchibo Barista navyše. Ak nakupujete radšej on-line, na Tchibo.sk nájdete ďalšie výhodné ponuky kávy.

Prečo oslavovať Deň kávy so šálkou v ruke?

  • káva je bohatým zdrojom antioxidantov, ktorý chráni bunky pred poškodením,
  • podporuje bdelosť a schopnosť sústrediť sa,
  • spája ľudí naprieč kontinentmi i generáciami,
  • ale hlavne: lahodná káva je potešením.

Medzinárodný deň kávy

Medzinárodný deň kávy, ktorý sa oslavuje každoročne 1. októbra, je oslavou jedného z najobľúbenejších nápojov na svete. Tento deň bol prvýkrát vyhlásený Medzinárodnou kávovou organizáciou (ICO) v roku 2015 s cieľom zvýšiť povedomie o káve a podporiť spravodlivý obchod s kávou. Oslavy prebiehajú po celom svete, od kaviarní a reštaurácií až po domácnosti, kde si ľudia pripomínajú bohatú históriu a kultúrny význam tohto nápoja.

Zdroj foto: Tchibo