V Trnave otvorili kreatívne centrum a obchod POIG

V historickom centre Trnavy, na Františkánskej 28, otvorilo kreatívne centrum a obchod POIG. Toto pripravuje širokú ponuku umeleckých kurzov pre dospelých a deti, pričom počas icho tváracej doby budete môcť navštíviť aj jedinečný concept store, obchod s lokálnou a v zahraničí obľúbenou kozmetikou, módou, doplnkami a neodmysliteľne, aj s kreatívnymi potrebami. 

POIG, Františkánska 28, Trnava

Kreatívne vyžitie na kurzoch, aj mimo nich 

V jedinečne farebnom, dizajnovom priestore na vás čaká bohatá ponuka kreatívnych kurzov. Už vmáji sa budete môcť naučiť techniku punch needle s vlnou, techniky akvarelového maľovania, budete môcť namaľovať keramiku, či ručne ušitú vestu. Pre najmenších je pripravený poobedný workshop výroby veselej čelenky, ktorý vedie pani učiteľka s 30 ročnou praxou.

Rozvrh májových kurzov a workshopov je síce bohatý, avšak pokiaľ by ste mali chuť tvoriť “vmedzičase”, počas bežných otváracích hodín priestoru, ste vítaný. POIG toțiž ponúka skvelú možnosť prenájmu kreatívneho boxíku, ktorý si môžete sami vyskladať z dostupných kreatívnych materiálov a rovno sa tak môžete pustiť do tvorenia akéhokoľvek zaujímavého nápadu bez toho, aby ste museli kúpiť všetko potrebné.

“Už od mala som milovala tvoriť, vyrábať a skúšať. Som vďačná, že ma rodičia podporovali a kúpili mi materiál na realizáciu každého môjho nápadu. Niekedy som mala ako hobby kreslenie, potom maľovanie, potom keramiku, potom scrapbooking, potom punchneedle…a tak si viete predstaviť objem materiálu, ktorý som doma mala. Práve pre čas “hľadania sa” som pripravila pre umelcov kreatívne boxíky na prenájom. Budú ta to môcť slobodne tvoriť, skúšať, spoznávať seba a aj komunitu, ktorá verím, prinesie vzájomnú podporu a inšpiráciu,” hovorí zakladateľka POIG-u, EliškaMolnárová. 

Nové značky v meste Súčasťou priestoru POIG sa stal aj unikátny concept store, ktorý prepája lokálne značky, zahraničné love brands a zároveň ponúka aj kreatívny materiál. Z obľúbených značiek, ktoré na Františkánskej nájdete sa môžete tešiť napríklad na slovenskú značku starostlivosti o pleť Noili,press-on nechty minora.,českú značku parfumov Oraculum, hačkovanú módu od IvanaCrochets, či na novú slovenskú značku starostlivosti o pleť, telo aj dušu, Fey Nomen. Tím

POIG sa na vás teší počas pracovných dní od 11:00 do19:00 a v sobotu od 9:00 do 12:00. Rozvrh kurzov nájdete na e-shope poig.sk 

Kompletný prehľad ponúkaných značiek: Noili, Hamél, Paese, MakeUp Eraser, minora., Ivana Crochets, Ellusion, Oraculum, OrganicOasis a Salt&Stone, Fey Nomen, Lavina, Sina, Sexuálna Výchova, Nosim Umenie, Beautiful Armour, Marna, Vlnolam, Little Big Lab, NEYA a neustále sa rozrastajúca ponuka.

Zdroj foto: POIG, Natália Jablonková, archív značiek