Essentials: V kozmetickej taštičke Lenky Madlenovej, módnej blogerky z The Stylemon

Len ťažko by ste na Instagrame hľadali farebnejší a veselší profil. Lenka Madlenová, majiteľka módneho blogu Stylemon „predáva“ prostredníctvom svojich pestrých outfitov optimizmus a dobrú náladu. My sme sa rozhodli zistiť od Lenky beauty tipy, aj vďaka ktorým má na tvári vždy taký žiarivý úsmev.

Moje TOP 5 beauty produkty práve teraz sú…

1.Gélový lak od Le Mini Macaron. Nanášanie je ľahké a nechty vydržia krásne dlhú dobu.

2. Rakytníkový krém na ruky od Weleda. A nielen tento konkrétny krém, ale viacero produktov tejto značky, keďže mi vyhovujú a páči sa mi, že sú krásne voňavé, aj keď rozumiem, že nie každému by to vyhovovalo.

3. Sérum Élixir Jeunesse od Yves Rocher je mojou rannou rutinou. Moja pleť je po ňom sviežejšia a kruhy pod očami takmer úplne miznú.

4. Dlhotrvácny rúž SuperStay Matte Ink od Maybelline milujem, pretože je ľahký, na perách nezanecháva po dlhšej dobe nepríjemný povlak a vydrží niekoľko hodín. Môžem piť, jesť, zabávať sa a zároveň sa nestrachovať, či môj make-up vyzerá stále dobre. Proste istota!

5. Dlhodobo je mojim miláčikom kokosový olej na úplne všetko – na vlasy ako maska, na hydratáciu pokožky alebo odličovanie.

Naposledy som objavila a milujem…

Za posledný dosť veľký objav považujem už vyššie spomenutý Le Mini Macaron. Keďže som časovo dosť vyťažená osoba a objednať sa na určitý deň a hodinu do salóna na nechty je u mňa takmer nemožné, toto je pre mňa záchrana. Finančne to vychádza oveľa lacnejšie a krásne nechty si viem urobiť v pohodlí domova počas práce na počítači.

Každý deň si neviem predstaviť bez…

Viacerých vecí, jednou z nich je napríklad citrusový deodorant od značky Weleda. Je bez hliníkových solí, takže neupcháva póry, čo vraj údajne môže viesť k rakovine prsníka. Vôňu tvoria esenciálne oleje a v tomto prípade je to akoby ste vyžmýkali do flakónika citróny a limetky. Jednoducho mňamka! Výber dobrého deodorantu bez hliníkových solí je ťažký a nie všetky fungujú, a tak som rada, že ja som pomerne rýchlo našla taký, ktorý mi naozaj vyhovuje.

Môj obľúbený produkt, ktorý používam ako multilíčidlo je…

Paletka Bronzing and Glowing od Pupa Milano. Tuším je z tohtoročnej letnej kolekcie. Obsahuje bronzery a rozjasňovače, ktoré používam na tvár a zároveň aj na oči. Využívam ju rada počas cestovania, kedy pri sebe chcem mať len multifunkčné produkty. Rúže taktiež rada využívam ako farbu na líčka.

V mojej skin care rutine nemôže chýbať… 

Veľa, veľa vody. Ak totiž pitný režim nedodržiavam, okamžite to na svojom tele a pleti vidím. S dobrým pitným režimom je pleť krajšia, jasnejšia, kruhy miznú a taktiež aj celulitída pomaly dáva zbohom. Na druhom mieste je kolagén, ktorý užívam vo forme prášku alebo tabletiek. Až na treťom mieste sú kozmetické produkty s kyselinou hyalurónovou, vitamínom C, retinolom alebo skvalánom. Momentálne so sebou všade na cesty beriem sérum so skvalánom od značky Saloos.

Zdroj foto: instagram.com/stylemon.blog/