La Collection: Yves Rocher predstavuje paletu vôní z celého sveta

Spomienky na krásne miesta, radosť a dobrú náladu prináša nová kolekcia parfumovaných vôd La Collection od Yves Rocher. Každá z vôní má svoj jedinečný príbeh a emóciu. Či už ide o vôňu sviežu alebo intenzívnu, všetky sú inšpirované úchvatnými miestami našej planéty, pre ktoré sú nové vône príjemnými asociáciami.

Cítiť dotyk slnečných lúčov. Z hlboka sa nadýchnuť morského vzduchu. Ponoriť sa do ticha nekonečnej púšte. Toľko túžime byť aspoň občas v objatí prírody. Nová kolekcia parfumovaných vôd sa pokúsila zachytiť práve tieto magické okamihy, ktoré sú inak tak vzdialené každodennému hektickému životu. Tieto vône sú ako zážitky, sú nabité emóciami, oslavujú dobrodružstvo, povzbudzujú k tomu, aby ste nechali vyniknúť svoje pravé ja. Započúvajte sa každý deň do hlasu prírody, ktorá predstavuje nekonečnú inšpiráciu, a odhaľte v nej emóciu, ktorá s vami súzni.

Sel d’Azur

„Sel’d Azur je ako otvorené okno, ktorým k vám prenikne svieži stredozemný vánok. Na pozadí žiarivo modrej oblohy sa snúbia závany cédrového dreva so sviežosťou grapefruitu a slanými nótami.“, hovorí Marie Salamagne, parfumérka Yves Rocher.

Garden Party

„Navodzuje dojem jarnej záhradnej slávnosti. Bezstarostná prirodzenosť damascénskej ruže, ktorá sa podobá iskrivo jemnej divoko rastúcej ruži, ktorá sa dáva do tanca s čerstvo mätou.“, hovorí Marie Salamagne, parfumérka Yves Rocher.

Tropicale Tentation

„Tropicale Tentation vás vyzýva k tomu, aby ste si vychutnávali život plnými dúškami a nechali sa uniesť atmosférou radosti a hojnosti tropickej džungle. Kvety vôňokvetky sa miesi s vôňou marhúľ a šťavnatého pomaranča, ktorý je sladký a srší z neho energia.“ hovorí parfumérka Amandine Clerc Marie.

Okrem nášho výberu nájdete v kolekcii ďalšie tri vône – sviežu kvetinovú Matin Blanc, krémovú kvetinovú Plein Soleil a zmyselnú vanilkovú Cuir de Nuit. Nový rad vôní La Collection kúpite v kamených predajniach Yves Rocher alebo na yves-rocher.sk

Zdroj foto: yves-rocher.sk