Cesta ku krásnym vlasom

Mnoho žien pozná problém s poškodenými vlasmi po nešetrnom farbení, trvalej či častom používaní žehličiek a kuliem na vlasy. Následkom sú krehké vlasy, ktoré sú náchylné k strapateniu a lámániu sa. Krásne vlasy sú pýchou každej ženy a je nutné dopriať im dostatočnú starostlivosť, na ktorú nie je nikdy neskoro. S novým revolučným radom profesionálnych produktov špeciálne určeným k domácemu použitiu doprajete svojim vlasom starostlivosť ako zo salónu v pohodlí domova.

Cesta ku krásnym vlasom

Konečne kompletná – OLAPLEX revolúcia v našich kúpelniach môže začať! Práve teraz je ten najvyšší čas siahnuť po značke OLAPLEX, ktorá na český a slovenský trh prináša šampón NO.4 BOND MAINTENANCE™ a kondicionér NO.5 BOND MAINTENANCE™. Produkty sa pýšia jedinečnou patentovanou zložkou Bis-aminopropyl diglycol dimaleate, ktorá sa stala prvou zložkou svojho druhu v kategórii staviteľov nových vlasových väzieb. Na rozdiel od iných účinných látok originálny OLAPLEX nefunguje zvonku, ale opravuje vlasy zvnútra, čo ho robí tak výnimočným.

Šampón NO.4 BOND MAINTENANCE™ obsahuje mnoho vyživujúcich a kvalitných zložiek, medzi ktoré patrí panthenol, ktorý vstupuje do vlasov a napomáhá k ich zosilneniu a dodá vlasom elasticitu a odolnosť. Šampón je ďalej bohatý na fermentovaný olej, arganový olej, extrakt z acai a z listov granátového jablka, ktoré dodávajú vlasom prirodzený lesk a hodvábnu textúru. Ďalší z radu dôležitých zložiek je biotín, ktorý poskytuje vlasom podporu pre ich plnší a silnejší vzhľad a napomáha k rastu vlasov.

Kondicionér NO.5 BOND MAINTENANCE™ v sebe skrýva avokádový a arganový olej, ktoré pomáhajú pri zachovaní farby a chránia vlasy pri tepelnej úprave. Pomocou fermentovaného oleja zo zeleného čaju budú Vaše vlasy zosilnené a predídete tak rozšiepeným končekom a ich lámaniu. Kombináciou týchto dvoch produktov získate zdravé a oslnivé vlasy plné života.

Okrem jedinečnej účinnej zložky Olaplexu sú tieto nové produkty taktiež bez síranov, parabénov, bez lepku a sú úplne veganské.