(Nielen) pleťové masky – netradične!

Pleťové masky sú súčasťou našej skincare už roky. Tie, ktoré sa objavili v poslednom čase sú však iné ako tie, na ktoré sme zvyknuté. Do našich poličiek v kúpeľni pribudli bublikové, želé, či čierne zľupovacie. Vybrali sme pre vás tie trendy masky na tvár, ktoré nielen prospejú vašej pleti, ale navyše vás budú baviť.

Ovocné a kvetinové masky od Kocostar

Tieto trendy masky už určite poznáte z Instagramu. Práve tam sa vďaka ich zábavným ovocným a kvetinovým motívom objavujú tieto hydratačné masky najčastejšie. My sme ich vyskúšali nielen kvôli fotke na sociálnu sieť a boli sme milo prekvapené. Zvykli sme si ich používať najmä po dlhých a náročných dňoch na kritické oblasti.

 

Bublinková maska od Biovéne

Táto pleťová maska po nanesení na pleť buble a šumí, odstraňuje prebytočný maz a nečistoty z pórov. Navyše pleť hydratuje, vyživuje a exfoliuje. Obsahuje kyslík, ktorý napomáha k absorpcii výživných látok do pleti.

Masky netradične

Želé masky od Lushu

Lush má masiek v ponuke neúrekom, dokonca aj tých želé. Vyskúšali sme The Birth of Venus a jednohlasne odporúčame. Maska v malom recyklovateľnom balení  krásne vonia, pleť ukľudňuje a necháva ju krásne hebkú.

Masky netradične

Maska na nechty od Le Mini Macaron 

Aby vaša manikúra vyzerala ešte lepšie, vyskúšajte unikátnu masku na nechty. Nechty hydratuje a vyživuje spolu s kožičkami už za 15 minút.

 

Maska na vlasy od Kocostar

Krásne zregenerované vlasy ako po kúre v salóne? Vďaka maske vo forme čiapky na vlasy to zvládnete aj doma. Maska na vlasy od Kocostar vlasy hydratuje a obnovuje, zanecháva ich jemné už za 20 minút.

Masky netradične

Zdroj: groupon.co.uk, leminimacaron.sk, kocostar.eu, lush.com, marionnaud.com, asos.com