10 minút – čas, za ktorý stihnete perfektnú manikúru! Zn. kdekoľvek

Svet sa akosi zrýchlil – opäť. Náhlime sa a málokedy vieme skutočne zastaviť. Najmä počas rušných pracovných dní. Sme ale ženy a bez niektorých vecí, nech sú naše dni akokoľvek vyťažené, nechceme existovať. Napríklad bez pohára obľúbeného vína k večeri, bez jednej kapitoly pred spaním alebo bez dokonalej manikúry. 

Že vždy stihnete večeru s pohárom vína vám zaručiť nevieme. Ani to, že po náročnom dni nezaspíte skôr ako otvoríte knihu. Samé to poznáme a preto sme rady, že vám zaručiť vieme aspoň tú perfektnú manikúru! A to možno práve preto, že s ňou nemusíte čakať až kým prídete domov. Už žiadne až. Manikúru ako zo salónu, s ktorou budete mať krásne nechty (a pokoj) až dva týždne stihnete v podstate kdekoľvek. Stačí, aby ste luxusnú maxi rose gold lampičku od Le Mini Macaron pripojili cez USB kábel k počítaču a mani za 10 minút je na svete!

A keď hovoríme, že nechty so semi-permanentným gélom zvládnete kdekoľvek a kedykoľvek, myslíme to naozaj tak. Celý svet si zamiloval túto francúzsku revolučnú technológiu natoľko, že ju využívaja v lietadle, v aute, cez obednú pauzu v práci,… A navyše, nielenže vaše nechty budú vyzerať upravene, budú aj krajšie a pevnejšie. Za redakciu a naše priateľky môžem potvrdiť, že tento krásny makarónik dokáže „prehovoriť“ na túto manikúru aj ženy, ktoré dlhé roky nedali dopustiť na gélové nechty. Dnes sú ich vlastné nechty dlhé, pevné a stále vďaka Le Mini Macarom vyzerajú ako gélové.

Set s maxi makarónom kúpite na Le Mini Macaron alebo v parfumériách Marionnaud.

Zdroj: leminimacaron.sk