Essentials: v kozmetickej taštičke Ivety Kopernickej, stylistky a blogerky z donnaiveh.com

Iveta Kopernická, známejšia pod pseudonymom Donna Iveh, je ukážkovým príkladom toho, že milovať módu sa dá aj so zreteľom na našu prírodu a s patričnou úctou k nej. Étericky pôsobiaca blogerka a profesionálna stylistka nám dovolila nazrieť do svojej kozmetickej taštičky a možno aj vás inšpiruje pri výbere prírodnej kozmetiky. Pretože kvalitné a neškodlivé zloženie, pre naše telo aj planétu, je v prípade Donny Iveh rozhodujúce.

Moje TOP 5 beauty produkty práve teraz sú…

1. Ja sa priznám, že u mňa beauty produkty dlho nehrali nejakú významnú úlohu. Potom som im ale prišla na chuť. Momentálne „si idem“ na telovom kréme Oh la la! s bambuckým maslom, vanilkou a levanduľou od značky Mylo.

2. Veľmi rada teraz používam multi-líčidlo od (M)anasi7. Mám ho v odtieni oranžovej a dodáva pleti úplne super nádych. Dá sa použiť na pery, oči aj líčka. Jeho zloženie je v súlade s mojím presvedčením, takže o to lepšie.

3. Značku Malinna používam už dlhšie. Jej elixír pijem každé ráno už niekoľko mesiacov. Teraz som vyskúšala ich nový produkt Skin toner, ktorý má veľmi príjemnú vôňu a naozaj má účinky, ktoré sľubuje. Skúšala som ho používať na miesto, kde som mala podráždenú pokožku a jazvu po šití. Krásne ranu zacelila (samozrejme, že sa to hojí dlhšie). Aj na ekzém veľmi pomohla.

4. Ja som veľký fanúšik rúžov. Moje líčenie spočíva najmä v ich používaní. Oči som si nikdy líčiť nevedela a preto pri perách idem na istotu. Baby zo značky Pjurbeauty vymysleli rúže, ktoré majú iba prírodné ingrediencie. Pigmenty sú minerálne, takže sa netreba báť, že by nám ostali niekde v tele a robili šarapatu. Dokonca mám aj svoj odtieň DONNA, ktorý je tehlovočervenej farby – skrátka úplne pre mňa! Rúže sa ešte oficiálne nepredávajú, ale verím, že už čoskoro sa začnú.

5. Značku Weleda som poznala už dlhšie, ale až pri jednej spolupráci som vyskúšala ich kozmetiku. Ich odličovací krém bol perfektný. Momentálne používam pleťový mandľový krém. Je ľahký, príjemný a nezaťažuje pokožku ťažkou textúrou. Tým chcem povedať, že nie som po ňom mastná, ale mám pleť hydratovanú bez toho, aby bola zaťažená. Celá mandľová starostlivosť je výborná a odporúčam ju.

Naposledy som objavila a milujem…

Dávať si Elixir Mint od Malinna aj na zuby a to je koniec! Má príjemnú chuť, zuby vyčistí a jemne pení.

Každý deň si neviem predstaviť bez…

Určite bez môjho pomocníka na obočie od Anastasia Beverly Hills. Sú to dvojfarebné tiene, ktoré mi super sadnú k môjmu obočiu, dlho vydržia a celkovo sa teším, že si viem konečne obočie „znormalizovať“ a dať im jednoliaty look.

Môj obľúbený produkt, ktorý používam ako multi-líčidlo je…

Dlhšie používam multi-ličídlo od 100% Pure. Má svieži ružový odtieň a krémovú konzistenciu.

V mojej skin care rutine nemôže chýbať… 

Jednoznačne olej na odlíčenie alebo balzam. Pleťová voda a krém. Veľmi sa mi zapáčil odličovací balzam od českej značky Omorfia. Táto značka používa pri svojej kozmetike aj afirmácie, ktoré vám produkty naprogramujú pomocou myšlienok. V podstate ide aj o vaše myslenie a postoj k čisteniu pleti. Keďže sa zbavujete nielen nečistôt na pokožke, ale aj celkovo sa čistíte z celého dňa. Na bežnú činnosť ako odličovanie pleti sa dá pozerať viacerými spôsobmi a to sa mi páči.

Zdroj foto: archív značiek, instagram.com/donnaiveh/