Tiffany & Co.: Svetová šperkárska špička oslavuje lásku novými vôňami Tiffany & Love

Už viac ako 130 rokov spoločnosť Tiffany & Co., špička svetovej šperkárskej produkcie navrhuje nadčasvé kúsky, ktoré oslavujú hlboké spojenia a príbehy o láske z celého sveta. Značka aj naďalej stavia na odkaze oslavy lásky a oddanosti v novej kapitole, a to v oblasti parfumérie, v ktorej práve uvádza vône Tiffany & Love for Her a Tiffany & Love for Him. 

„Naša značka vždy oslavovala silu lásky vo všetkých jej podobách,“ vysvetluje Reed Krakoff, umelecký riaditeľ Tiffany & Co. „Naše nové vône sú odleskom modernej lásky a skutočných spojení odrážajúcich silu, radosť, prísľuby, ktoré v sebe navzájom nachádzame.“

Tiffany & Love for Him a Tiffany & Love for Her skládá poklonu rôznym spôsobom, ktorými láska spája dvoch ľudí dohromady a energiu, ktorú pritom vytvárajú, vrátane iskrenia a pocitov šťastia a optimizmu. Tieto dve navzájom sa dopĺňajúce vône znamenajú poctu emocionálnym spojeniam a nespočtu podôb aj prejavov lásky. Vône Tiffany & Love sú prvým prienikom značky do kategórie dvojitých vôni a znamenajú tiež prvé slávnostné uvedenie pánskej vône pod vedením Reeda Krakoffa.

Vône

Obe vône majú spoločný hlavný motív: modrú sekvoju. Táto živá drevitá nôta ukotvuje a spája obe vône a vzdáva hold legendárnemu odtienu Tiffany Blue®. 

Tiffany & Love for Her je modernou kvetinovou vôňou, ktorú navrhli svetoznáme parfumérky zo štúdia Firmenich, Honorine Blanc a Marie Salamagne, ktoré na vytváraní tejto inšpiratívnej olfaktorickej cesty spolupracovali. Kompozícia sa otvára záplavou jasných a trbietavých vrchných tónov. Tú zahajuje modrá bazalka, rastlinná prísada, ktorá vznikla exkluzívne pre Tiffany. Tento motív sa prepája s grapefruitom a vytvára automaticky charakter. Sladký kvetinový buket neroli v srdci sa prepája s drevitou zmesou modrej sekvoje v základe a spoločne s vetiverom a cedrovým drevom vytvárajú štruktúrovanú a dokonale ženskú vôňu.

Tiffany & Love for Him je citrusovou aromatickou vôňou s drevitou bázou, ktorú navrhli renomovaní perfuméri Sophie Labbé a Nicolas Beaulieu z IFF. Ide o okúzlujúcu kompozíciu už od prvého stretnutia… Štruktúra vône sa otvára motívom zázvorového oleja, mandarinky a kardamomu. V srdci jasne zaznieva zmes jalovca a cyprusu. Tá sa zrodila unikátnym procesom kodestilácie, aký exkluzívne využívajú vône Tiffany a ktoré do kompozície vnášajú modernitu a priamočiarosť. Výsledkom je aromaticky svieži jalovcový prvok obohatený o hrejivý akcent cyprusu. Kompozíciu uzatvára santálové drevo, vetiver a charakteristická prísada oboch vôní: modrá sekvoja.

V predpremiére kúpite exkluzívne v parfumériách Marionnaud.

Zdroj foto: marionnaud.sk