Najkrajšie miesta na jesenný oddych v tichu prírody

Chladná jeseň na seba nenechala dlho čakať a priniesla so sebou okrem pochmúrneho počasia aj pochmúrnu náladu a stres, ktorý k návratu do práce po lete akoby patril. Zbavte sa ho počas niekoľkých dní v tichu krásnej prírody Slovenska a Čiech, ktorá vám pomôže zresetovať. Objavte spolu s nami tie najkrajšie lokality, ktoré sú na tento druh jesenného detoxu ako stvorené.

Kouzelná samota

Samota dokáže byť skutočne kúzelná, najmä ak je potrebná. Ticho, pokoj a odpočinok, ktoré sú dnes považované za najväčší luxus si môžete poľahky dopriať na nádhernom statku Kouzelná samota, ktorý sa nachádza v Čechách. V malebnom prostredí uprostred ničoho nájdete kľud, po akom sa dá v meste naozaj len snívať.

Chaty Urbanove sestry

Spomaľte, vypnite mobilné telefóny a užívajte si pohodu v novopostavených, plne vybavených chatách Urbanove sestry. Všetky tri chatky sú veľmi vkusne a útulne zariadené a majú nádherné výhľady. V jednej z najkrajších častí Horehronia, v Čiernom Balogu v horskom prostredí, v malebnej dedinke pod Urbanovým Vrchom, načerpáte nové sily a energiu.

Domy na stromoch – Wildhouse Donovaly

Domy v korunách stromov na Donovaloch sú magické. Sú splnením detských snov a priamym prepojením s prírodou, vďaka čomu sa celkom vymaníte z každodenných hektických stereotypov. Tu vás nič také nečaká, pripravte sa iba na jedinečný dobrodružný zážitok, za ktorým nemusíte ďaleko cestovať.

Mezi plůtky

Boutique hotel Mezi plůtky je druhom pokoja pre náročných. V prekrásnej lokalite v horskom údolí ponúka vidiecky dom štýlový interiér, ktorý prepája to najlepšie z oboch svetov – zo sveta dizajnu a prírody. Celý zážitok z nádherného pokojného miesta umocňuje záhrada s jazierkom, pri ktorom celkom ľahko zabudnete na okolitý svet – počas posledných teplejších dní napríklad s dekou, čajom a dobrou knihou.

Zdroj foto: archív majiteľov