Nosí sa: Kabelka Louis Vuitton Multi Pochette

More is more. Legendárna kabelka Pochette z roku 1992 s klasickým LV monogramom prešla upliftom a dostala dve sestry: mini Pochette a okrúhlu mini peňaženku. Vznikla tak nová Multi Pochette, ktorá už stihla zaplaviť Instagram. Rihanna, modelka Gigi Hadid, speváčka Dua Lipa či Hailey Bieber ju s obľubou nosia a vy si ju budete môcť zaobstarať v obchodoch Louis Vuitton už v októbri. 

Dokonale prepája svet luxusu a streetstylu. Francúzsky módny dom Louis Vuitton prichádza s novou kabelkou Multi Pochette, ktorú vďaka riešeniu 3 v 1 a odnímateľným žakárovým popruhom v ružovej (Rose Ballerine) alebo zelenej (Khaki) farbe s nápisom „Louis Vuitton Malletier“ môžete rôzne variovať. Transformujte ju na športovú cross-body, alebo si ponechajte len decentnú zlatú retiazku s jednou taštičkou a zoberte si ju do divadla. 

Všestranná, multifunkčná a hravá kompozícia jednotlivých elementov vám dáva dostatok priestoru na sebarealizáciu a najmenej 15 rôznych stylingov podľa vašej momentálnej nálady. Kabelka je gender i age free, takže ju pokojne môžu nosiť aj muži, mladšia generácia i dámy. To len dokazuje genialitu Nicolasa Ghesquiéra, kreatívneho riaditeľa LV, ktorý dokáže navrhnúť nositeľné doplnky s dôrazom na dedičstvo slávnej značky, ale aj na preferencie súčasného zákazníka. 

Ak túžite po luxusnej kabelke, tak investovať do tejto nadčasovej klasiky sa určite oplatí – ikonický kúsok, ktorý nikdy nevyjde z módy a môže sa pokojne dediť z generáciu na generáciu. Môžete si k nej obliecť skutočne čokoľvek, takže jej status univerzálneho módneho doplnku sa potvrdzuje v každodennej realite. A navyše za cenu jednej LV kabelky získate rovno taštičky dve. Luxusná móda nikdy nebola dostupnejšia… 

Zdroj foto: Louis Vuitton, instagram.com

Viktória Vargová

redaktorka módy

"The joy of dressing is an art." John Galliano