Babie leto s malinovými špecialitami od Costa Coffee

Vôňa prvých jesenných dní sa pomaly dostáva do vzduchu, to už prichádza babie leto. Tento rok so sebou však prináša aj celkom nové (nielen) kávové malinové špeciality, ktoré vám budú príjemnou spomienkou na horúce leto. 

Malinový Flat White s ružovým korením

Káva bohatej chuti, silná, ale zároveň krémovo jemná, dotvorená náročnou technikou latté art na povrchu. Áno, hovoríme o Flat White, ktorý ak milujete, odporúčame vám ochutnať ešte horúcu novinku v Costa Coffee – malinový Flat white s ružovým korením. Baristi vám tento nápoj pripravia so sirupom z ružového korenia, s malinovým sirupom, z dvoch dávok kávy a našľahaného mlieka. Flat white je ozdobený vkusnou rozetou a povrch je posypaný čerstvo namletým ružovým korením – túto špecialitu si túto jeseň jednoducho nemôžete nechať ujsť!

100% arabika z Etiópie

Je pre vás káva pôžitkom a baví vás objavovať jej chute a vône? Potešíme vás!  Určite oceníte možnosť vybrať si v Costa Coffee spomedzi chutnej klasickej Mocha Italia a novej 100% arabiky z Etiópie. Tá vás prekvapí  svojim skutočne jedinečným chuťovým profilom s citrusovými tónmi. Okrem chuti po citróne však môžete v novej arabike zacítiť aj kvetinovú alebo ovocnú arómú s nádychom marhúľ a medu. 

Dánsky koláčik s marhuľou

Posedieť si na raňajkách a neponáhľať sa, to je snáď ten najpríjemnejší štart dňa. Príďte si ho užiť do Costa Coffee a začnite svoj deň s obľúbenou kávou a celkom novým dánskym koláčikom s marhuľou z rannej ponuky. Táto sladká dobrota nielen poteší vaše chuťové poháriky, ale vás aj zasýti. 

Malinová torta

Krehká a ľahodná. To z vytríny Costa Coffee volá nová malinová torta. Základ z krehkého cesta je plnený jogurtovo-pudnigovým krémom, doplnený malinovou náplňou a celými malinami. No a na vrchu nechýba ozdoba v podobe želé a sekaných orieškov. Volaniu tejto dobroty len ťažko odoláte a ani nemusíte. Zastavte sa ju ochutnať a zaspomínať na malinové leto do Costa Coffee.

Viac informácií o aktuálnej ponuke nájdete na www.costa-coffee.sk