Aké sú trendy sezóny jeseň/zima? Poradí vám módna značka Nina Busso

Či už sa nám to páči alebo nie, jeseň nám pomaly klope na dvere a preto je najvyšší čas poobzerať sa po nových šik kúskoch. V butiku NINA BUSSO si prídu na svoje tak vyznávačky nadčasového minimalizmu, ako aj milovníčky najnovších trendov či extravagancie a to všetko pod aktovkou tých najšikovnejších európskych návrhárov. Ak ste čakali kúsky za stovky eur, vyvedieme vás z omylu. U NINA BUSSO nájdete kvalitné, ručne šité a predovšetkým cenovo dostupné dizajnové šaty, kostýmy a mnoho iného. Veď sa presvedčte samy!

Farba jesene – žltá

Že vás to vôbec neprekvapuje? Je pravdou, že žltá sa stala akýmsi jesenným módnym evergreenom. Prečo ju tak milujeme? Farba slnka fantasticky pasuje do škály jesenných farieb a rozžiari každý váš denný look. Kúsky žltej farby sa spravidla stávajú nosným prvkom celého outfitu a tak to s ostatnými farbami už netreba priveľmi preháňať. Žltá najlepšie vynikne k základným farbám akými sú čierna, biela či sivá a pristane každému typu pleti. Ak svoj jesenný žltý módny úlovok ešte nemáte, nechajte sa inšpirovať.

Maxi strihy

Maxi dĺžky ovládli módne kolekcie už na jar a tento trend rozhodne nebude na ústupe ani počas sezóny jeseň/zima 2019. Ak chcete kráčať s módou, okrem maxi šiat si s príchodom sychravého počasia zaobstarajte aj maxi kabát. Nielen že vyzerá fantasticky a pristane každej postave, no navyše vás aj príjemne zahreje. Či už si svoj kabátik oblečiete k športovému, mestskému či elegantnému outfitu vedzte, že nikdy netrafíte vedľa. Pri výbere siahnite po tmavších odtieňoch, akými sú tehlová, sivá alebo si zaobstarajte čiernu nadčasovú klasiku. Ako vystrihnuté z módneho magazínu!

Menej je viac

Túto frázu ste už museli počuť nespočetne veľa krát. Zároveň aj určite poznáte základné pravidlo odievania – a teda nenosiť viac ako tri farby naraz. Čo tak ale vsadiť len na jednu farbu? Áno, opäť náš milovaný minimalizmus, ale teraz trošku v inom šate. Nemusíte si vyberať čisté línie – práve naopak! V rámci strihu teraz neexistujú žiadne hranice. Aj napriek tomu, že budete odeté v jednej farbe, váš look nikdy nebude vyzerať nudne či nezaujímavo. Skôr budete vyzerať elegantne, rafinovane a vkusne ako nikdy pred tým. Najjednoduchšie je siahnuť po šatách, ale pre odvážnejšie odporúčame kostýmy či komplety.

Všetky kúsky nájdete na NINABUSO.sk alebo v butiku na Hollého 5 v Bratislave.