5 dôvodov, prečo nakupovať dermokozmetiku z lekárne

Je vaša pleť citlivá, ľahko sa podráždi, reaguje alergickými reakciami alebo má dermatologický problém? Vyskúšajte deromokozmetiku z lekárne. Tu je 5 skutočne dobrých dôvodov, prečo si ju vaša pleť zaslúži.

  1. Je šetrná a účinná

Dermokozmetika je k pleti oveľa šetrnešia ako klasická kozmetika. Záleží najmä na jej účinkoch a výsledkoch, preto neobsahuje nič navyše. Napríklad neobsahuje žiadne parfumy, čo elimininuje možnosť alergií alebo podráždenia pokožky.

2. Podporuje krásu aj zdravie

Dermokozmetické prípravky spájajú kozmetický a dermatologický účinok. Vyrábajú sa tak, aby podporovali zdravie a krásu kože aj vlasov. Dajte im šancu a objavte fúziu toho najlepšieho zo sveta krásy a zdravia.

3. Zameriava sa na konkrétny problém

Dermokozmetika sa zameriava na riešenia konkrétnych problémov – či už ide o estetický alebo zdravotný problém, veľmi pravdepodobne v lekárni nájdete riešenie. Dermokozmetické prípravky najčastejšie pomáhajú nielen hydratovať suchú kožu, ale aj odstraňovať lupiny a zmierňovať lupienku (psoriázu), no riešnia nájdete na oveľa viac problémov.

4. Má vám kto odborne poradiť

Prichádzate s problémom alebo by ste radi riešili dlhodobú prevenciu, no neviete, po akom produkte siahnuť? Aj to je výhodou dermokozmetiky – nakupujete ju v lekárni, preto vám má vždy kto poradiť. Po ruke je skúsený profesionál, lekárnik, ktorý sa vie na problém pozrieť odborným okom a tak vždy zaručene dostanete to, čo práve potrebujete.

5. Ponuka je dnes skutočne široká

A tak nájdete riešenie vždy! Obľúbené značky dermokozmetiky ako Bioderma, La Roche-Posay, Eucerin a Vichy ponúkajú prípravky na najrôznejšie problémy, od akné až po pigmentové škvrny. Navyše, niektoré značky ponúkajú aj prípravky na opaľovanie a špeciálne detské rady produktov, ktorých šetrnosť ocení každá mamička.

Zdroj foto: pexels.com