Exkluzívne na Elisette: Svadba Delie Lachance, zakladateľky spoločnosti Westwing – časť 2.

Všetko to začalo už v piatok a vyvrcholilo v sobotu. Svadba Delie Lachance, zakladateľky spoločnosti Westwing a Maxime Lachance, obchodníka s nehnuteľnosťami, ktorí sa stretli, zasnúbili a vzali na Ibize, bola skutočne veľkolepá.

Zaľúbený pár na svadbu na slnečnom ostrove pozval 110 najbližších, rodinu a priateľov. Svadobné oslavy začali v hoteli Farmhouse už v piatok 21. júna na pool party, kde sa hostia nielen stretli v uvoľnenej atmosfére krásneho miesta, ale aj predviedli poslednú módu.

V sobotu si povedali Delia s Maximom svoje áno v záhrade s kúzelnými kvetinovými dekoráciami. Romantické šaty, biele kvety, no najmä nesmierne šťastný novomanželia dotvárali hosťom obrázok o skutočnej svadbe snov.

Po nádhernom obrade sa hostia zišli na romantickej večeri v bohémskom štýle, ktorej prírodný a rustikálny duch umocnil atmosféru tohto jedinečného letného večera, ktorý bol pre Deliu a Maxime tak vzácny.

Večera sa niesla v rodinnom štýle, bola naaranžovaná v duchu nenútenej elegancie. Jedlo bolo naservírované na dlhých stoloch, ktoré sa ideálne hodili do rustikálneho štýlu. Stoly boli dodekorované bielymi kvetmi, misami s plávajúcimi kvetmi a sviečkami. Na stromoch viseli svetelné girlandy a ako vkusný detail boli naaranžované malé sukulenty pri sedadlách všetkých hostí, ktorý dotvorili pomyselnú bodku.

Zdroj foto: westwing.sk