La Collection od Yves Rocher: Parfumové vody, ktoré vzdávajú hold prírode

Príroda je pre značku Yves Rocher hlavnou inšpiráciou a tak celkom prirodzene tomu pri tvorbe novej kolekcie parfumových vôd La Collection, nebolo inak. Francúzskym parfumérom sa vďaka nej podarilo vytvoriť jedinečný autentický rad vôní, ktoré rešpektujú nielen planétu, ale aj každého jedného z nás.

Yves Rocher plní svoje záväzky voči prírode

Aby v Yves Rocher splnili svoj záväzok minimalizovať dopad produkcie na životné prostredie, ich vône sú vyrábané v ich vlastných továrniach v Bretónsku a obaly sú zároveň vytvárané s ohľadom na ekológiu a sú kompletne recyklovateľné. Celý rad obsahuje aspoň 87% zložiek prírodného pôvodu a z dohľadateľných zdrojov, ktoré sú 100% vegánske.

„Pri tvorbe parfumov vychádzam zo samotnej podstaty prírodných surovín. To, že ich môžem pretvárať do rafinovaných vôní, je naplneným mojej vášne pre parfumy vo všetkých ich podobách. Zastávam heslo jednoduchosti, ktorej cieľom je poukázať na krásu danej ingrediencie.“ hovorí Fabrice Pellegrin, parfumér Yves Rocher.

Objavte celú kolekciu parfumových vôd La Collection, ktorá je zodpovedná voči prírode. Nájdete v nej šesť jedinečných vôní, z ktorých vám každá môže byť inšpiráciou, či asociáciou. Všetky ale jedno neodmysliteľne spája a tým je navádzanie pocitu radosti kedykoľvek, keď po týchto parfumových vodách siahnete.

Zdroj foto: archív Yves Rocher