TONYMOLY: Kórejská krása na dosah

TONYMOLY je Juhokórejská značka kozmetiky, ktorá ponúka kvalitné a pokožku milujúce ingrediencie umiestnené v rozkošnom a hravom obale. Kreatívna TONYMOLY sa narodila v roku 2006 s ambíciou pomôcť a baviť svojich zákazníkov. Kolekcia TAKO je špeciálne vyvinutá na čistenie pleti.

Chcete docieliť skutočne čistej pleti a perfektne odstrániť zbytky make-upu či nečistôt? Originálna TAKO Cleansing Stick je bohatá čistiaca tyčinka s extraktmi z mŕtveho mora, ktorá odstráni zbytky make-upu a nečistôt. Stačí krúživými pohybmi aplikovať na tvár a potom zmyť.

Túžite po hĺbkovej očiste pleti? Potom stačí siahnuť pre Jelly Foam Cleanser – na vlhkej tvári vytvorí penu, ktorá rozpustí nežiadúce látky na pleti a zanechá ju hydratovanú a jemnú.

Potrpíte si na pleťové masky? Bublinková maska sťahujúca póry Tako Bubble Pore Pack, ktorá čistí, detoxikuje póry a absorbuje kožný maz. Je ideálnym riešením pre zmiešanú a mastiacu sa pleť.

V poslednom kroku v starostlivosti o pleť, kedy chcete dodať pleti hydratáciu a zdravý lesk, je tu rozjasňujúci krém Pearl Capsule Cream, ktorý v sebe obsahuje malé kapsle pripomínajúce krásne morské perly, ktoré vyživujú a hydratujú pleť.

Obsahuje Vaša tvár miesta, ktoré chcete rozjasniť a dodať im ten pravý šmrnc? Rozjasňujúca tyčinka Illuminating Stick je roztomilý perleťový rozjasňovač, ktorý sa jemne vpije do Vašej pleti a vďaka ktorému budete žiariť.

Zdroj foto: new-flag.com, 100percentpure.com