Essentials: V kozmetickej taštičke influencerky Natálie Körnerovej alias Naty Kerny

Pri pohľade na jej sviežu a nevtieravú krásu vám okamžite napadne jediné slovo: prirodzenosť. Nikdy ju neuvidíte v kŕči, je milá, srdečná a napriek svojim úspechom (jej Instagram sleduje viac než 73K followers) ostáva až prekvapivo pokorná. Miluje cestovanie, slovenských dizajnérov, svojho chrtíka Donatellu a dlhoročného priateľa, rapera Pil C. Obľúbená insta bloggerka pôvodom z Košíc, vegánka a osobná manažérka youtuberky Momy nám prezradila, čo sa ukrýva v jej kozmetickej taštičke. 

Moje TOP 5 beauty produkty práve teraz sú…

  1. Nepohnem sa z domu bez gélu na obočie 24-hr Brow Setter od Benefit. To moje je totiž strapaté, že si ho musím vždy zafixovať.
  • Ráno maskujem kruhy pod očami korektorom L’Oreal Infallible 322, ktorý je vhodný aj na celú pleť ako make-up, čo oceňujem hlavne na cestách.
  • Keď sa mám čas nalíčiť, siahnem po najlepšom make-upe v tyčinke: Fond De Te Stick B45 od Yes Saint Laurent.
  • Make-up vždy zafixujem transparentným púdrom. Vyhovuje mi ľahký kompaktný do kabelky od YSL Poudre Compacte Radiance. Práve vďaka nemu sa môžem kedykoľvek počas dňa zbaviť prípadného lesku na tvári. 
  • V lete uprednostňujem ľahšie rúže s vodovou textúrou ako je YSL Vernis a Levres Water Stain a niekedy si ho pridám aj do make-up ako lícenku.

Naposledy som objavila a milujem…

Naposledy som objavila v Maroku značku marocMaroc. Okrem toho, že ma uchvátila geniálnou intenzívnou vôňou, bez problémov by som dokázala vykúpiť celý ich sortiment. Mojím jasným favoritom je Jardin Mille Roses – parfumovaná voda, ktorou sa prevoniam po osprchovaní.

Každý deň si neviem predstaviť bez…

Bez poriadne vyčistených zubov! Čistím si ich kvôli strojčeku aj 6x denne. Našla som si preto úžasný set na zuby od Curaprox, v ktorom vyhráva zubná pasta BE YOU Challenger s melónovou príchuťou.

Môj obľúbený produkt, ktorý používam ako multilíčidlo je…

Glossier Rose Balm Dotcom – multifunkčný balzám na pery a pokožku. Nádherne vonia, je mojím pomocníkom na suchú kožu, má veľmi hutné zloženie a malý obal, preto je ideálny do kabelky.

V mojej skin care rutine nemôže chýbať… 

Momentálne fičím na Envy Therapy. Obľúbila som si od nich Skin Stamp a balíček After Party. Hydratácia je pre mňa základ, preto každý deň po dôkladnom vyčistení používam ako podklad pod mejkap YSL Moisturizing Prep Lotion, ktorý striedam s krémom Glossier Priming Moisturizer. Večer potom pleť premasťujem Malinna Intensive krémom.

Fotografie: @mafinlaurincova, @alkhimovamari, Instagram @natykerny

Viktória Vargová

redaktorka módy

"The joy of dressing is an art." John Galliano