Ayres: Do sveta krásy prinášame dotyk Latinskej Ameriky

Alchýmia, tradícia a kvalita – to je Ayres! Značka aromaterapeutickej starostlivosti o telo, ktorá rozpráva vlastný príbeh nielen o kozmetike ako takej, ale aj o sile, odvahe a inšpiráciách z ďalekej Latinskej Ameriky.

O odvahe a tradícií

18 rokov pracoval pre Esteé Lauder, Kenzo a Givenchy Parfums. Počas práce v kozmetickom priemysle načerpal bohaté skúsenosti vo svete krásy, ktoré následne využil pri vyvíjaní prírodnej starostlivosti o telo naplnenej čistými esenciálnymi olejmi. Po rokoch odvážne odišiel a založil značku aromaterapeutickej starostlivosti, o ktorej už tak dlho sníval.

Alejandro Rasic, zakladateľ a prezident značky Ayres ako imigrant z Argentíny pravidelne počúval hudbu svojej rodnej zeme. Behom jednej z mnohých pracovných ciest do Argentíny započul neodolateľné tango s názvom „Perfume“. A práve to bol ten moment, kedy sa zrodila značka Ayres – prírodná aromaterapeutická značka inšpirovaná tradičným tangom z barov v starom Bueno Aires v štvrti San Telmo.

O ženách, ktoré milujú Ayres

Ayres bola vytvorená pre silné a pracujúce ženy, ktoré pôsobia na vysokých pracovných pozíciách a aj napriek tomu majú stále čas si užiť unikátne a chic životné zážitky. Ayres je pre scestované, sčítané ženy, ktoré majú zmysel pre módu a milujú život.

O snových líniách

Značka Ayres momentálne prezentuje 4 línie – vášnivú Midnight Tango, citrusovú Pampas Sunrise, kľudnú a sviežu Patagonia a jemnú, čistú a kvetinovú Sweet Nostalgia. Všetky línie zakúpite exkluzívne v parfumériách Marionnaud.

Zdroj foto: ayresbeauty.com