Nosí sa: Výrazné čelenky

Výrazné čelenky sa stali doslova statement kúskami sezóny jar/leto 2019 a aj keď sa môže zdať, že by sa mali nosiť len na špeciálne príležitosti, to už dávno to neplatí. Momentálne totiž platí „čím väčšia, tým lepšia“ a nosiť ich môžete pokojne od rána do večera a to na všetky príležitosti .

PRADA predstavila túto sezónu čelenky, ktoré akoby pripomínali svätožiaru a stali sa tak veľmi nápaditým doplnkom k rôznym outfitom. Sú 3D, vyrobené z hodvábneho saténu, vybíjanej kože či z printu látky, ktorá tvorí samotnú kolekciu. Tieto čelenky si obľúbili blogerky a influencerky a tak sú non stop „sold out“.

Lele Sadoughi je ďalšou ďizajnérkou, ktorej čelenky sa stali hitom a a nosia ich celebrity aj blogeri. Táto newyorská mamička dvoch detí je známa aj tým, že pracovala na oddelení doplnkov a šperkov pre značku J Crew a tiež stála na čele oddelenia šperkov pre značku Tory Burch. Preto ak milujete perličky a bohémsky štýl, práve čelenky od Lele budú tou správnou voľbou pre vás.

Jennifer Behr rovnako tvorí svoje šperky a čelenky v New Yorku. Rada sa pohráva s myšlienkou ako dodať iskru každému outfitu a zároveň chce, aby jej čelenky boli praktické a ľahko sa nosili.

Okrem týchto elegantnejších verzií čeleniek sú veľmi trendy aj tie športové, pri ktorých opäť raz platí, že to, čo sa nosilo a nosí na cvičenie a tréningy je momentálne horúcim módnym doplnkom. Preto si užite ulízané vlasy zopnuté do drdolu a po náročnom tréningu v posilňovni sa vydajte rovno na kávu či letný drink.

Zdroj foto: pinterest.com