Vita Liberata: Bronzové opálenie po celý rok

Používa ju Kim Kardashian, Lily Aldridge, Vanessa Hudgens, ale aj Bradley Cooper vo filme „A Star is Born“, prirodzene bronzovému opáleniu od značky Vita Liberata podľahli už všetci a teraz dobýja Slovensko. Po novom obľúbenú značku samopaľovacích produktov nájdete v parfumériách Marionnaud.

Telové make-upy pre effect vyretušovanej pokožky

V zahraničí mimoriadne obľúbené, na Slovensku nové. Telové make-up prišli na trh s mnohými otázkami, napríklad „Ako to funguje?“, „Nezašpiní mi to oblečenie?“ a „Ako dlho to vydrží?“. Funguje to veľmi jednoducho a efekt je úžasný – vaša pokožka, len o trochu krajšia a viac rozžiarenejšia. Ako hovorí zakladateľka Vita Liberata „Je to akoby ste mali oblečené luxusné pančušky… všade.“ Telový make-up vám oblečenie nezašpiní, ak vyberáte správne a ak ho správne používate. A ako dlho vydrží? Telový make-up nie je semi-permanentný samoopaľovací krém, časť „make-up“ je preto veľmi dôležitá, telový make-up sa vymýva.

Náš tip: Zmiešajte telový make-up Vita Liberata s vašim make-upom alebo denným krémom pre krásnu a rozjasnenú pleť.

Opálenie na 2-3 týždne kedykoľvek a bez starostí

Pokiaľ túžite po krásnom opálení po celý rok, vyskúšajte samopaľovaciu penu, ktorá vám zaručí slkom pobozkanú pleť po dobu 2 – 3 týždňov. Alyson Hogg, zakladateľka Vita Liberata hovorí „pHenomenal samoopaľovaciu penu som vytvorila, aby som ženám poskytla jedinečnú alternatívu k opaľovaniu na slnku tým, že ponúka opálenie, ktoré je kombináciou prirodzenej farby, jednoduchej aplikácie a prírodného zloženia. Opálenie vydrží po dobu 2 až 3 týždňov. Obsahuje zložky, ktoré sú bez parfumácie a zároveň pokožku dôkladne hydratujú.“

Navyše, produkty Vita Liberata sú organické a vegánske. Objavte celú ponuku v e-shope Marionnaud.