Essentials: V kozmetickej taštičke Zuzany Barkovej, fashion bloggerky Zrzkastyle

Jej Instagram hýri všetkými farbami, úžasnými outfitmi, ktoré sú nadôvažok fotené v prekrásnych destináciách. Z mamičky dvoch synov sa za veľmi krátky čas stala obľúbená fashion bloggerka. Z každej fotografie srší jej životný optimizmus, úsmev a jej nezameniteľné ryšavé vlasy, na ktorých si prakticky postavila svoj osobný branding i štýl.

Fashion bloggerka Zuzana Barková

Zuzana Barková na svojom blogu Zrzkastyle pomáha ženám vkusne kombinovať svoj šatník a nebáť sa experimentovať. Okrem svojej rodiny, cestovania a módy však ako každá žena miluje aj kozmetiku. My sme sa Zuzky spýtali, čo sa aktuálne skrýva v jej kozmetickej taštičke a bez akých beauty produktov toto leto jednoducho nemôže byť.

Moje TOP 5 beauty produkty práve teraz sú… 

1. Yves Rocher Hydra vegetal krém a sérum, ktoré v lete super hydratujú.

2. Paul Mitchell vlasová rada Neuro care, ktorá má v sebe aj ochranu pred tepelnou úpravou vlasov.

3. Balzam na pery Danka Beauty Oh Honey, ktorý je na perách neporaziteľne príjemný. 

4. Kontúrka a rúž v ceruzkovej forme od Dermacolu Iconic lips. Ten mám až v piatich odtieňoch a nič lepšie som na perách nemala. Krásne zvýrazní kontúry, nevysušuje a dlho vydrží. 

5. Maska na pleť Rexaline Premium Xtreme Gold Radiance s čiastočkami zlata, ktorá moju pleť hĺbkovo vyživuje raz za týždeň. 

Naposledy som objavila a milujem…

Paletku očných tieňov od Urban Decay Naked Reloaded. Sú v zemitých farbách, ktoré mne ryšavke najviac pristanú. Vyčarujem z nich denný aj večerný make-up a držia krásne celý deň. 

Každý deň si neviem predstaviť bez…

Full make-up-u. Nenalíčená sa cítim ako nahá, takže aspoň základný make-up si robím denne. Používam Caviar Long Stay od Dermacolu.

Môj obľúbený produkt, ktorý používam ako multilíčidlo je…

Highlighter Catrice Light Infusion, ktorý používam na líčka, nos aj pod obočie. Dostanete ho v drogériách DM za pár eur. 

V mojej skin care rutine nemôže chýbať… 

Čistiaca kefa Lumispa od Nuskin. Masírujem a čistím si ňou pleť každý večer a ráno. Milujem ten pocit, ktorý necháva na pokožke! 

Fotografie: TomloftZrzkastyle, Adamrustman, archív značiek

Viktória Vargová

redaktorka módy

"The joy of dressing is an art." John Galliano