SugarBearHair: Gumoví medvedíci pre krásne a zdravé vlasy

Čo tak chutné vitamíny, ktoré vyživia vaše vlasy a dodajú lesk? SUGARBEARS dokážu zázraky! Tieto rozkošné a ľahodné gumené cukríky potešia vaše chuťové bunky a vlasom dodajú zmes vegetariánskych vitamínov, ktoré sú veľmi prospešné pre všetky typy vlasov.

Sugarbeairhair sú vegetariánske multivitamíny na vlasy v rozkošnej forme sladkých žuvajúcich medvedíkov. Títo maličký gumíci sú prvými vegetariánskymi žuvacími multivitamínmi na svete a od roku 2016 sú #1 na trhu medzi vitamínmi na vlasy. Gumíci sú bez lepku a bez želatiny a ich jedinou úlohou je zvýšiť kvalitu vlasov. Zázrační medvedíci obsahujú kombináciu vitamínov, ktoré zaistia silnejšie, dlhšie a zdravšie vlasy.

Čo je vnútri?

Mäkučký gumíci majú černicovú príchuť a obsahujú aj kokosový olej s trochou cukru. Hlavnou ingredienciou je aktívna látka BIOTIN, ktorá v kombinácií s vitamínom B12, kyselinou listovou, zinkom a ďalšími 9 klinicky overenými zložkami tvoria najsilnejšiu a najefektívnejšiu zmes pre podporu rastu, lesku a celkového zdravia vlasov.

  • Vitamínu A ako 4 šálky brokolice
  • Vitamínu Cako 1 šálka brusníc
  • Vitamínu B12 ako 4 kvalitné vajíčka
  • Vitamín D, Vitamín E, Vitamín B-6

Z Miami cez LA do Európy

Konečne sa Európa stretáva so Sugarbearhair! Žuvací gumíci sú super populárny po celom svete a už majú svojich fanúšikov aj medzí hviezdami ako sú Kardashians, Vanessa Hudgens a Emily Ratajkowski.

Súťažte o SugarBearHair na našom Instagrame!

Zapojte sa do našej súťaže na Instagrame a vyhrajte zásobu týchto zázračných vlasových vitamínov.