NATURAL FACTORY: Nová slovenská organická kozmetika

Prírodná kozmetika, krásne vône a ešte krajší koncept – udržateľný. Predstavujeme vám novú slovenskú značku, ktorá si potrpí na kvalite zloženia, ale aj obalových riešení. O NATURAL FACTORY hovorí pán Ľudovít Balog.

Firma NATURAL FACTORY vznikla na jeseň 2018. Príprava samozrejme trvala o niečo dlhšie, nakoľko naša predstava a vysoké nároky oddialili spustenie predaja o mesiace. Prvé odozvy od rodiny a známych boli skvelé, a tak sme boli pripravení ísť na trh a ukázať našu novú prírodnú kozmetiku svetu.

V súčasnosti ponúkame 4 vône pre sprchovacie gély a telové mlieka a 3 pre mydlá. Momentálne pripravujeme ďalšiu kategóriu výrobkov, konkrétne šampóny, ale v budúcnosti by sme  chceli zaradiť do nášho portfólia aj pleťové kozmetické prípravky  a rozširovať aktuálne kategórie o nové vône.

Keďže sú naše produkty 100% prírodné, vyberáme aj obalové materiály tak, aby zaťažovali životné prostredie čo najmenej, a preto sme sa rozhodli, že namiesto plastových obalov budeme používať sklo a nebudeme výrobky baliť dvakrát, takže ak je výrobok v skle, tak už nebude aj v krabičke. 

Čo sa týka výberu dodávateľov, tak sa v prvom rade snažíme o podporu domácich a európskych výrobcov, ktorí musia samozrejme spĺňať vysoké štandardy. Pri kvalite surovín, ktoré obsahujú naše výrobky, preferujeme BIO s certifikátom a samozrejme kladieme dôraz na vysokú kvalitu a čerstvosť.

Hodnotenie redakcie Elisette

O kvalite prírodnej kozmetiky od NATURAL FACTORY sme sa v redakcii presvedčili na vlastnej koži. Prípravky sú príjemné na pokožke a vhodné na každodenné použitie. Najviac nás prekvapili krásne, no najmä nezvyčajné vône, z ktorých musíme dať do popredia vôňu materiná dúška, ktorá nás dostala!