Essentials: V kozmetickej taštičke u Alexandry Machalovej, PR manažérky Marionnaud

Alexandra Machalová, PR manažérka a beauty expertka siete parfumérií Marionnaud Slovensko nám ako jedna z najpovolanejších, ktorá vyskúšala stovky produktov a pozná aktuálne novinky ešte pred uvedením na trh, prezrádza jej tipy a beauty vychytávky.

Moje TOP 5 beauty produkty práve teraz sú…

Ja som trochu skincare a beauty addict človek, takže vybrať 5 vecí je trochu problém 😊.

Duo Sensai produktov na pery – krémik Total Lip Treatment a lesk na pery Total Lip Gloss – úchvatné kombo.

Glossier Boy Brow, zatiaľ najlepšia kefka na obočie, ktorú som vyskúšala.

Duo Erborian BB Eye Crème a Glow Eye Patch – sheet mask prúžky pod oči a BB Eye Crème – zaručia svieži vzhľad aj po dlhej noci 😉

Vita Liberata Self Tanning Anti Age Serum – snažím sa svoju pleť chrániť pred slnkom, ale opálený tón pokožky mám rada. Takže toto je skvelá vec, pár kvapiek séra zmiešam so svojim denným krémom, čím dosiahnem veľmi prirodzené opálenie.

Malinna Body Wash and Shampoo – aktuálne používam Geranium, je to vlastne také sprchovacie sérum, mne veľmi pomohlo prečistiť pokožku, nielen tváre, ale aj dekoltu a chrbta.

Naposledy som objavila a milujem…

Objavila som skvelý letný makeup, ktorý len jemne zjednotí a rozžiari tón pleti a má úžasnú textúru – Chanel Les Beiges Water-Fresh Tint – moja letná vychytávka.

Každý deň si neviem predstaviť bez…

Hneď po prebudení vypijem Malinna Elixír, skutočne to funguje. Zlepšila sa mi pleť, cítim sa celkovo lepšie a už pol roka, odkedy Elixír pijem, som nebola chorá.

Môj obľúbený produkt, ktorý používam ako multilíčidlo je…

Milujem Shade and Illuminate Glow Stick od Tom Ford – používam na líčka, na viečka, na pery, ako rozjasňovač … Okrem toho mám rada aj klasiku – slnečný púder Guerlain Terracota.

V mojej skin care rutine nemôže chýbať…

Skin care rutina by mala vždy začať dokonalým odlíčením. Mne najviac vyhovuje odličovač Yves Saint Laurent Top Secret Balm in Oil – ktorý sa na pleti premení z oleja na jemnú emulziu, s ktorou dokonale odstránim makeup. Potom vyživím pleť s Malinna sérom, nanesiem krém alebo večer olej (tie milujem) a ráno ako bodku za celou rutinou a pred makeupom si dám za každého počasia krém s SPF (v lete faktor 50), verte mi, je to ten najlepší anti-age prípravok, ktorý svojej pleti môžete dopriať 😉.

Zdroj foto: archív Alex Machalovej, marionnaud.sk, chanel.com, glossier.com, vitaliberata.com