Miu Miu Twist – Parfém bez predsudkov s Elle Fanning v hlavnej úlohe

Čo môže moderná žena, ktorá má vkus, robiť v súčasnom svete plnom pretvárky? Inštiktívne si nájde zvrat v príbehu a zaháji Miurevoltu proti všednému svetu. Práve včas sa na scéne objavuje Miu Miu Twist, spojenie klasických a nečakaných prísad, ktoré vyvoláva pocit nadšenia a rafinovasti, ktoré dokazuje, že tieto dva aspekty sa navzájom nevylučujú. Sebavedomo vľúdna a hlboko vzdušná Miu Miu Twist stojí vysoko nad tokom času, priestorom a statusom.

Vďaka dômyselnému procesu, kde sa dôverne známe prvky spájajú do estetiských prežitkov, nejde efekt Miu Miu Twist celkom uchopiť. Bráni sa jednoduchej interpretácií, čo je charakteristický rys návrhárky a kreatívneho génia Miuccie Prady. V snahe vytvoriť ďalšiu ikonickú receptúru pre divíziu Miu Miu Parfums sa Miuccia Prada s parfumérkou Danielou Andrier nechali pri tvorbe viesť dušou ženy Miu Miu, ktorá je duchovne založená, nič nepredstiera a má radšej smiech než nudu. Práve takejto žene venovala dvojica tvorkýň úplne novú energiu. Miu Miu Twist má hĺbku, je ľahká, je decentná a zároveň povzbudivá. Vyžaruje z nej uhrančivý jas. Otvára sa dôraznou iskrou Vert de Bergamot a kvetom jablone, ktorá ustupuje hútnemu motivu cedru a novému exkluzivnému akordu ružovej ambry, ktorý vymyslela Daniela Andrier a ktorý vytvára drevitú vrstvu pripomínajúcu aroma dútnajúcej cukrovej trstiny v čistom vzduchu.

Flakón Miu Miu Twist je novou a vysoko kontrastnou interpretáciou materiálu matlasé, ktorý je pre značku charakteristický. Design čerpá z klasickej podoby starých parfémových flakónov a kombinuje prvky moderného umenia s okázalou eleganciou doplnkov do boudoiru. To všetko spája zlatý pásik s logom Miu Miu pod uzáverom. Nádherná zdobená báza z robustného skla dáva váhu ostrým hranám aj oblým líniám. Výsledkom je nadčasová a priamočiara krása, ktorá pôsobí sebaisto a súčasne decentne. Presne taká je esencia Miu Miu.

V kampani Miu Miu Twist žiari múza značky Elle Fanning, ktorá sa objavila aj na módnej prehliadke Miu Miu na jeseň/zimu 2018. Klip od umeleckého týmu CANADA pozoruje hektický životný štýl filmovej hviezdy prostredníctvom niekoľkých rolí a sleduje ju v zákulisí, aj pred kamerou. V klipe (aj vo filmových portrétoch, ktoré vytvorila dvojica fotografov Mert & Marcus), Elle hrá hlavnú rolu v sérií pôsobivých obrazov. Ako prechádza rôznymi štúdiami a postavami, baví sa hrou so slovami a mení rekvizity a kostýmy do predmetov, ktoré odkazujú na Miu, napríklad Miusic v prípade hudby, Miutant pri netradičnom kostýme alebo Miustache, keď zoberie do ruky falošné fúzy. Hlavná rola v toľkých príbehoch môže človeku zamotať hlavu, ale aj v tých najextrémnejších fantáziách Elle dokáže určiť svoje vlastné ja. Hravé hľadanie sa stáva sledom kozmických (a komických) zvratov v deji, ktorý úžasne ladí s dušou Miu Miu.

Parfém kúpite na https://www.marionnaud.sk alebo v kamených predajniach parfumérií Marionnaud.

Zdroj: marionnaud.sk