Essentials: V kozmetickej taštičke u Lenky z BlueWhat

Lenku Kordovaníkovú, slovenskú fashion blogerku s nezameniteľným vkusom a fokusom na tie najhorúcejšie trendy môžete poznať z blogu BlueWhat alebo z jej Instagramu s rovnomenným názvom. Lenku dlhodobo sledujeme a podporujeme ako nádej slovenskej módnej scény. Jej prínos je jedinečným zdrojom inšpirácie a práve preto sme sa rozhodli začať našu novú sériu Essentials práve ňou.

Séria Essentials bude pravidelne prinášať exkluzívny pohľad na kozmetickú rutinu a do kozmetických taštičiek známych a inšpiratívnych osobností.

Moje TOP 5 beauty produkty práve teraz sú…

  1. Riasenka L’Oréal Paris Paradise Extatic pre extra objem (a najmä nezlepené riasy!!)
  2. Tekutá linka Rimmel Exaggerate Eyeliner, ktorá vydrží (takmer) všetko
  3. M·A·C Satin Lipstick (odtieň TWIG) je pre mňa môj „go-to“ rúž
  4. Neutrogena Nordic Berry balzam na pery
  5. Mask of Magnaminty LUSH na čistenie pleti a zúženie pórov (skladujem skôr v chladničke)

Naposledy som objavila a milujem…

Nočnú masku Tea Tree na tvár z THE BODY SHOP, ktorá cez noc dokáže zázračne zachrániť pleť, zjemniť nedokonalosti a hneď na ďalší deň výrazne upokojí zapálené miesta na tvári. (Neraz ma zachránila pred dôležitým fotením.)

Každý deň si neviem predstaviť bez…

Môjho Catrice All Matt Plus Shine Control makupu (odtieň 010). Konečne som našla perfektný odtieň, ktorý mi ladí s mojou prirodzenou bledou farbou pleti. Nevyzerám v ňom nezdravo bledo a hlavne mi nevytvára suché škvrny na tvári, ako väčšina make-upov s matným efektom.

Môj obľúbený produkt, ktorý používam ako multilíčidlo je…

Trblietavé očné tiene od Essence Cosmetics (v zlatých a strieborných odtieňoch), používam často nielen na rozjasnenie očí, ale aj ako highlighter, ktorého podľa mňa nikdy nie je dosť :))

V mojej skin care rutine nemôže chýbať…

Hlavne micelárna voda 3v1 od značky Garnier, ktorá odstraňuje všetok make-up a hlavne mi nezanecháva na tvári nepríjemný pocit mastnoty ako sa mi stávalo pri ostatných odličovačoch.

Zdroj foto: Instagram @bluewhat_, thebodyshop.com, https://www.mojadm.sk