Marionnaud Green – prírodná kozmetika z parfumérie

Záujem o prírodnú kozmetiku narastá u žien všetkých vekových kategórií. Už to nie je len prechodný trend, je to stav mysle. Vsúlade s One to One personalizovaným konceptom krásy sa Marionnaud snaží ponúknuť ženám „dotyk prírody“ ako súčasť ich rituálu krásy.

Tento holistický prístup zobrazuje každú zložku v tej najjednoduchšej forme: semená–korene–listy–ovocie–kvety… všetky tieto zložky sa používajú v surovom stave na výrobu produktov starostlivosti o pleť, ktoré sú jednoduché a čisté.

Každý produkt je vyrobený z prírodných surovín, ktoré kombinujú zmyselné textúry s prírodnou vôňou. Predstavujeme vám výber našich najobľubenejších produktov, pričom v Marionnaud a na www.marionnaud.sk nájdete kompletnú novú líniu Marionnaud Green.

Exfoliačná pasta na tvár so semenami z granátového jablka

Obsahuje viac než 90% ingrediencií prírodného pôvodu, jemne odstraňuje odumreté bunky pokožky. Jeho zloženie zanecháva pokožku jemnú, čistú a jemne exfoliovanú.

Výživný olej na tvár s nechtíkom lekárskym

Obsahuje 90% prírodných ingrediencií, má prekvapivo nemastnú texturu. Rýchlo sa vstrebáva do kože, čím ju vyživuje. Zanecháva pokožku hydratovanú a pomáha ju chrániť.

Olej na odstránenie make-upu s chia semienkami

Obsahuje viac ako 90% ingrediencií prírodného pôvodu, jemne odstraňuje všetky druhy make-upu – vrátane vodeodolného – pri zachovaní optimálnej hydratácie pleti. Pri kontakte s pokožkou prechádza do mliečnej emulzie a zanecháva pokožku jemnú a príjemnú.

Zdroj foto: marionnaud.sk