Týždeň do Vianoc: Tipy na darčeky na poslednú chvíľu

Do Vianoc zostáva posledný týždeň a Vás premohla panika, kde a kedy kúpiť darčeky? Nebojte sa, s našimi tipmi na jedinečné darčeky, to určite všetko v kľude stihnete tak, aby ste pod stromčekom videli šťastné tváre Vašich milovaných. 

Sada na gélovú manikúru Le Mini Macaron

O tejto sade sme už toho popísali veľa a stále sa radí na 1. priečku medzi našimi obľúbencami. Perfektnú gélovú manikúru vyčaruje za 15 minút a to naozaj kdekoľvek vďaka pripojeniu lampičky cez USB. Sada je tak perfektným darčekom pre mamičky, ktoré nemajú na mani/pedi pri deťoch veľa času, ale aj pre slečny, ktoré sú stále na cestách. Stačí už len vybrať farbu zo širokej palety.

Kúpite za 39,90€ na https://leminimacaron.sk/sady/

Kozmetika

Or Rouge Créme Fine od Yves Saint Laurent
Ak hľadáte darček pre náročnú ženu, nemáme lepší tip ako luxusný krém na tvár s olejom z marhuľového jadra a bambuckým maslom, ktorý pokožku vyživuje, chráni pred dehydratáciou a dodáva jej hebkosť. Kyselina hyalurónová a glycerín vyhladzujú jemné vrásky.

Balenie 50 ml kúpite za 400,90 € exkluzívne v Marionnaud

Overnight Repair Serum od Balmain Hair
Darujte krásne vlasy! Produktmi z vlasovej rady Balmain určite neurobíte krok vedľa. My odporúčame Overnight Repair Serum, ktoré obnovuje a posilňuje vlasovú štruktúru. Používa sa ako intenzívne nočné ošetrenie. Týždenná liečba bude mať za následok hlboko upravené, lesklé a silnejšie vlasy. Tiež môžno sérum pridať do obľúbenej masky na revitalizáciu vlasov.

Balenie 30 ml kúpite za 66,30 € exkluzívne v Marionnaud


Vianočná kolekcia Marionnaud

Ľadový dizajn krásnej vianočnej kolekcie od Marionnaud určite poteší rovnako. Stačí už iba vybrať zo širokej ponuky štýlových líčidiel a doplnov a o darček pre slečnu, či dámu máte postarané.

Zobrazené iglu kúpite tu alebo v parfumériach Marionnaud.

Lush 

Dokonalé prekvapenie, ktoré pod stromčekom nemôže chýbať! Potešte čerstvou voňavovou, no najmä nápaditou kozmetikou svojich najbližších. Určite ich potešíte. My sme sa zamilovali do vianočnej kolekcie, ktorej sme neodolali vo Viedni. Kozmetika je však dostupná aj s dodaním na Slovensko na https://cz.lush.com

Zobrazená sada Golden Wonder

Parfém

Napriek tomu, že môžu vyzerať ako cliché, nie sú. Ak si dáte na výbere parfému skutočne záležať, obdarovanú určite poteší. Vybrali sme naše tri obľúbené luxusné vône, nechajte sa inšpirovať.

Tiffany & Co.  Eau de Parfum Intense
Tiffany & Co. predstavuje novinku Eau de Parfum Intense, intenzívnejšiu a bohatšiu verziu svojej jedinečnej majstrovskej vône. Ako darček prichádza tiež limitovaná edícia flakónu klasickej vône, ktorý je inšpirovaný zrkladlami.

The Holiday Edition 2018 50 ml EdP kúpite za 107,30 € exkluzívne v Marionnaud

Cartier Carat

Sedem rôznych čerstvých kvetín, ktoré spoločne vytvorili nový abstraktný kvet. Zloženie obsahuje farby dúhy v podobe kvetov zastúpené tónmi fialky, ľalie, hyacintu a tulipánov.

Parfém 30 ml kúpite za 62,90 € exkluzívne v Marionnaud

Yves Saint Laurent Mon Paris
Rebelská vôňa je omamná ako sila lásky a teraz v exkluzívnej limitovanej vianočnej edícii. Táto vôňa Paríža je ako stvorená pod vianočný stromček.

Parfém 50 ml kúpite exkluzívne v Marionnaud

Krásne vlny bez námahy 

Aj praktický darček určite poteší! Nás zaujala táto špeciálna kulma na kučery s funkciou naparovania Orava K-231 B, s ktorou vlny vznikajú naozaj jednoducho! Práve fukcia naparovania dodá kučerám svieži a hydratovaný vzhľad. Navyše vám kučery v dokonalej forme vydržia aj niekoľko dní. Orava K-231 B môže byť vaša za 64,90 eur.

www.orava.eu

 

Móda

Doplnky z Twinsetu

Štýlové doplnky zaručene potešia každú ženu a presne také nájdete v Twinsete! Ak hľadáte darček na poslednú chvíľu, určite vyberiete v krásnej predajni Twinset Eurovea. Nás aktuálna kolekcia dostala!

Info o cene v predajni.

Zdroj: leminimacaron.sk, marionnaud.sk, cz.lush.com, orava.info,  twinsetbratislava.sk