Staňte sa kráľovnou noci!

Večerné stretnutie s priateľmi, romantická večera či firemná párty, to sú situácie, v ktorých by každá žena chcela vyzerať ako za milión dolárov a zároveň sa cítiť pohodlne. Dobrý strih košieľ, vhodné šaty, svetre s dekoráciami, odvážne farby – to je to, čo charakterizuje novú párty kolekciu bonprix.

V tejto sezóne vládne lesk. Nebojme sa metalických šiat, blúzok, ba dokonca ani celkového metalického vzhľadu! Stavme na striebro, meď a zlato. Ak sa v lesklom cítite dobre, stavte na flitrové prvky alebo na brokátové doplnky na nohaviciach alebo košeli. Ak si vyberiete oblečenie v tomto štýle – lesk je zaručený!

Svetre so silnými akcentmi sa hodia rovnako tak k bežnému, ako aj večernému outfitu. Skvelo vyzerajú s koženou sukňou, ktorá outfit ozvláštni, pridá mu na jase.

Na párty vždy obstoja aj malé čierne. Módni návrhári pomaly berú na milosť žiarivé farby a materiály ako velúr, polyester a džersej. Ak si zvyčajne vyberáte nohavice namiesto šiat, odporúčame dlhý overal z plisovaného džerseja. K nemu si obujte topánky na podpätku – a parket bude váš!

Zdroj foto: https://www.bonprixshop.eu