Jeseň v znamení luxusných materiálov

Počas tohtoročnej jesene sa v obliekaní treba držať hesla „Pohodlne a teplo ale luxusne“! V kolekciách sa začali objavovať luxusnejšie materiály, ktoré si nájdu miesto nielen vo vašom slávnostnom ale aj každodennom šatníku.

Jeseň v znamení luxusných materiálov

Kožuch – Pietro Filipi | Kabelka – Twinset | Top – Cellbes | Kimono – ZARA | Šatka – H&M

Hodváb

Zvodný lesk hodvábu nikdy neomrzí. Hodváb je neoblomný a luxusný materiál, ktorý žene dodá jemnosť, hebkosť a sebavedomie. Tohtoročné jesenné trendy nie sú len o tom, mať hodvábnu blúzku či šaty. Ide o hravé kombinovanie vhodných kúskov a materiálov. Ľahkú hodvábnu blúzku môžete jednoducho skombinovať aj so svetrom ťažšieho materiálu a šaty napríklad s vlneným kabátom. Dodáte tak svojmu outfitu zvodnosť, ženskosť a sexy vzhľad.

Jeseň v znamení luxusných materiálov

Zamat

Nič nepôsobí viac luxusnejšie než zamat. A prečo je tento úžasný materiál “IT LOOK“ tejto sezóny? Nuž je faktom, že nositeľke dodáva dotyk ženskosti a keď sa skombinuje so správnymi kúskami a doplnkami ostáva neprehliadnuteľný. Obľúbenými kúskami sú jednoznačne zamatové šaty a v kurze je jednoznačne zamatové sako!

Jeseň v znamení luxusných materiálov

Kožušina

Jedným z najluxusnejších materiálov je kožušina. Zvyčajne používaná v neutrálnych a prirodzených tónoch, kožušina túto sezónu prichádza v rôznych štýloch a hlavne v žiarivých farbách. Okrem toho, že štýlovo doplní váš outfit, vás aj príjemne zahreje. Základ vášho šatníka by mala určite tvoriť kožušina vo forme bundičky alebo vesty. Táto kombinácia bude elegantná a rozhodne štýlová. Svet módy ponúka aj viacero alternatív. Ak nie ste veľký fanúšik kožušinových zvrškov siahnite po doplnkoch. Šál, rukavice či rôzne prívesky na kabelky s detailom kožušiny sú must-have sezóny!

Jeseň v znamení luxusných materiálov

Galéria: cellbes.sk, Pietro Filipi, Twinset, Zara, hm.com