Nosí sa: Prechodné šaty

Prvé jesenné dni, kedy sme očakávali babie leto, prekvapili poriadnou zimou. Inšpirujte sa ako nosiť prechodné šaty na niekoľko spôsobov – aj keď ste neboli na chladné dni ešte pripravená. 

Hadí vzor

Nielen hadí vzor, ale zvieracie vzory všeobecne sú túto jeseň v móde! Nájdete ich na všetkom – od sukní, cez kabelky, topánky až po doplnky. Vyskúšajte si potlač sezóny práve teraz – na prechodných šatách. Pre niekoho extravagantný kúsok sa kombinuje, vďaka jeho neutrálnym farbám, ľahšie, ako sa zdá. V stylingu sa stačí spoľahnúť na príbuzné farby a jemné doplnky.

NÁŠ TIP: Noste šaty ako kimono! 

Využite prechodné šaty aj počas chladnejších dní. Oblečte si ich ako kimono cez outfit so skinny jeans a vysokými podpätkami.

Nosí sa - Prechodné šatySivé šaty – Stradivarius | Hnedé šaty – Stradivarius

Kvety na jeseň

Ani my, ani dizajnéri a ani vy – nikto z nás sa nevie rozlúčiť s letom. Pripomeňte si slnečné dni kvetmi na šatách. Vyzerajú výborne a rovnako sa aj kominujú. Pre ozvláštnenie ich doplňte o opasok alebo jednoducho vrstvite. Pod niektoré sa dokonca hodia roláky a na väčšinu kožené bundy.

Nosí sa - Prechodné šaty

Šaty – Michael Michael Kors

Košeľové šaty

Obľúbená klasika, ktorá nikdy nevychádza z módy dostala túto jeseň o čosi viac priestoru. Užite si to a vytiahnite košeľové šaty v každý lenivý deň. Stačí, ak ich doplníte zaujímavými, vzorovanými alebo farebnými doplnkami a o moderný mestský outfit máte postarané.

Zelené šaty – Bonprix | Modré šaty – Pietro Filipi

Zdroj: pinterest.com, pietro-filipi.com, net-a-porter.com, stradivarius.com, bonprixshop.eu