Poznáte rozdiel medzi BB a CC krémom?

Najprv prišli BB, po nich CC. Krémy, o ktorých sa hovorí, že sú ľahšie ako make-up, zjednotia pleť a hydratujú. Viete ale naozaj, aký je medzi nimi rozdiel? Pozreli sme sa na kórejskú značku Erborian, ktorá je práve BB a CC krémami slávna. 

Rozdiel medzi BB a CC krémomErborian – CC Red Correct | Erborian – BB CRÉME  |Erborian CC Créme

BB krém alebo beauty balm nie je make-up. Má len veľmi ľahké krytie, tón pleti zjednocuje, no najmä pleť hydratuje. BB od značky Erborian je vytvorený originálnou kórejskou receptúrou pre perfektnú pleť. Je obohatený ženšenom a bylinami, dodáva pleti celý rad benefitov, prispôsobí sa prirodzenému tónu pleti. Zároveň pomáha pleť zjednotiť a zmatniť, redukovať nedokonalosti, zkvalitniť textúru pleti, hydratovať ju a vypĺňať, no v neposlednom rade aj dodať zamatový efekt.

Narozdiel od BB krému, CC krém, color correction, vám pomôže so začervenanými miestami pleti. Viacúčelový prípravok tiež zdokonaluje jej vzhľad, zjemňuje, rozžiaruje a znižuje výskyt škvŕn. Obsahuje zapustené pigmenty, ktoré sa po aplikácii prispôsobia tónu pleti a tým ju prirodzene zjednotia a skrášlia.

Okamžité účinky CC krému: intenzívna hydratácia, rozžiarenie, vypnutie, ochrana proti UV žiareniu.
Dlhodobé účinky CC krému: hĺbková hydratácia, prevencia proti stárnutiu, redukcie liniek a vrások.

NÁŠ TIP: Ak dlhodobo bojujete so začervenanými miestami na tvári, výraznejšími žilkami alebo akné, vyskúšajte novinku CC Red Correct od Erborian. Tento CC krém nie len zjednotí tón pleti, ale účinne bojuje svojimi opozitnými pigmentami proti červeným miestam.

Značku Erborian kúpite na www.marionnaud.sk alebo v parfumériách Marionnaud.