Luxus, ktorý si môžete dovoliť! Slow fashion v luxusných bazároch

Nie je to možno slow fashion na prvý pohľad. Nejde totiž o slow fashion tak, ako ju poznáte. Určite ale ide o jej formu, ktorá vás bude baviť a za pomalou a udržateľnou módou vás zavedie. Predstavujeme vám štyri luxusné módne bazáre, vďaka ktorým na fast fashion nadobro zabudnete.

Luxus, ktorý si môžete dovoliť

Luxury Bags – Praha

Butik Luxury Bags na pražskej Parížskej vás prekvapí a to nie len vkusným výberom luxusných kabeliek, topánok a doplnkov. Tento luxusný bazár si vás rovnako získa svojimi krásnymi novými priestormi a servisom na skutočne vysokej úrovni.

Luxus, ktorý si môžete dovoliť

Zdroj: Luxury Bags

Slowbazaar – Praha

Bazár, ktorý ma vkus! Slowbazaar prináša do Prahy (a na Instagram) ponuku nadčasoých kúskov, ktoré ako je už na prvý pohľad vidieť, boli vyberané profesionálom z módneho biznisu.

Zdroj: Slowbazaar

Armadio – Praha

Alebo pre-loved luxury! Luxus, ktorý si môžete dovoliť nájdete aj v Armadio. V bazare, ktorý si určite aj vy spájate s módnou ikonou a dizajnérkou, Vandou Jandou, nájdete výber aktuálnych kolekcií, ale aj extravagantných modelov.

Zdroj: Armadio

Luxury Vintage – Bratislava

Z Prahy prechádzame do Bratislavy, ale na kvalite to neuberá – práve naopak! Luxury Vintage v Starom meste prináša skutočný zážitok. V butiku na Laurinskej ulici na vás čaká  obrovský výber toho najlepšieho, čo aktuálna a predchádzajúce sezóny priniesli. Navyše, Luxury Vintage organizuje pravidelný výpredaj v ich butiku na Záhradnickej ulici, kde nájdete luxusné kúsky za bezkonkurenčné ceny!

P.S. Nenechajte si ujsť tieto a tieto nádherné šaty od Self-Portrait!

Zdroj: Luxury Vintage