Kozmetické produkty ako ich nepoznáte

Niektoré zážitky z nakupovania si jednoducho zapamätáte. Viete ale zážitok z nakupovania mať aj keď nakupujete cez internet? Na túto otázku svojim prvotriednym zákazníckym servisom odpovedá výnimočný e-shop s kozmetikou BeautySecret, ktorý okrem zážitku prináša na Slovensko aj kozmetické produkty ako ich nepoznáte.

Kozmetické produkty ako ich nepoznáte

Hydratačný krém v spreji

Krém, ktorý sa aplikuje bezdotykovo a na pleti je tak ľahučký, že ho ani nebudete cítiť? Revolúcia prichádza od značky Omorovicza! Tekutý ultraľahký hydratačný krém v spreji Magic Moisture Mist je nový inovatívny formát hydratačného krému. Obsahuje 80% maďarskej liečivej termálnej vody a 20% výživných a esenciálnych olejov. Ideálny je na okamžitú hydratáciu a rozžiarenie unavenej pleti. Esenciálne oleje pleť tónujú, zdokonaľujú a ich povznášajúca vôňa vám okamžite pozdvihne náladu.

Kozmetika ako ju nepoznáte

Photoshop vo fľaštičke – naozaj funguje!

Photography Fluid, Opacity 12% od NIOD je pre všetkých, ktorí chcú, aby ich pleť vyzerala dokonale. Je to skutočný „photoshop vo flaštičke“! Ak ste aj vy podľahli selfie mánii či používaniu filtrov, potom bude Photography Fluid váš najlepší kamarát. Toto bezfarebné fluidum zabezpečí zdravo vyzerajúcu pleť, ktorá bude vyzerať perfektne na každej fotke. Spája v sebe niekoľko technológií, ktoré v priebehu pár sekúnd zabezpečia dokonalú pleť.

Kozmetika ako ju nepoznáte

Lícenka v pere

Ellis Faas Blush je inovatívna tekutá lícenka, ktorá dáva líčkam zdravý farebný odtieň. Je obohatená o vynikajúcu zmes éterických olejov a ružovú vodu. Tonizuje pokožku a zároveň prináša osviežujúci chladivý pocit. Vitamíny C a E poskytujú pokožke základné antioxidanty a chránia tak pleť pred nepriaznivým vplyvom prostredia. Neobsahuje parfém a tak ako všetky výrobky Ellis Faas je testovaná na supermodelkách, nie na zvieratách.

Táto inovatívna lícenka sa vďaka aplikátoru v tvare pera jednoducho nanáša a zabezpečí svieži vzhľad a dlhotrvajúci zdravý lesk. Farebný nádych pôsobí žiarivo a zdravo. Lícenka je vhodná pre všetky typy pleti a je k dispozícii v rôznych odtieňoch, aby lichotila každému odtieňu pokožky.

Kozmetika ako ju nepoznáte

Kvapka pre plné pery

Stačí 1 malá kvapka a pery sú okamžite plnšie s lepšou farbou! NIOD Biolipidový koncentrát na pery je komplexná kúra na zvýšenie farby, objemu, textúry, jemnosti a kontúr pier, avšak zároveň pracuje aj na prevencii a korekcii starnutia pokožky pier, vrátane straty pružnosti a hladkosti. Toto ľahké sérum obsahuje tiež okamžite pôsobiacu technológiu zvyšujúcu červenú farbu pier prostredníctvom zvýšenia krvného obehu.

Kozmetika ako ju nepoznáte

Zdroj: beautysecret.sk, omorovicza.com