Výber TOP doplnkov na sezónu jeseň/zima

August končí, nová sezóna začína! A s novou sezónou prichádzajú aj nové doplnky, ktoré ozvláštnia každý jesenný outfit. Predstavujeme vám výber hravých, veľmi ženských a tak trochu retro doplnkov, ktorým sa ťažko odoláva. 

Ako pravá dáma

Topánky s kitten heel sú späť! Najprv na móla a neskôr do ulíc ich vrátil Dior, dnes tieto topánky, ktoré ponúkajú kombináciu snov – trend a pohodlie, vidieť odvšadial. Dokonca s nylónovými ponožkami pre nepredvídateľne mladý look.

Náušnice alebo umenie?

Po sezóne drobných, skoro neviditeľných náušnic tie viditeľné jednoducho museli prísť! A áno, čím viac vyzerajú ako objet d’art, tým módnejšie vyzeráte vy!

Nízke topánky, ktoré zaujmú

V prípade, že ste to zmeškali: móda je opäť ZÁBAVOU! A takou veľkou, že slip-ons s pom-poms sú najvhodnejšími topánkami, s akými môžete kombinovať svoje obľúbené jeansy.

Zlaté pravidlo

Všetky módne nadšenkyne vedia, že zlatá sa nosí! Menšie zlaté retiazky, mediailóny a mohutné prstene sú jednoducho must-have vo vašej šperkovnici na novú sezónu.

Prútená taška (Áno, stále!)

Prečo by ste si nechceli preniesť kúsok leta do jesene? Stačí len kimono vymeniť za košeľu a midi sukňu.

Hadí vzor 

Aj tento zvierací vzor sa túto sezónu vracia a nás baví všetko s hadím vzorom: od mohutných hadích náramkov až po perfektné kabelky na každý deň.

Ružové detaily

Jeseň zvykla byť o čiernej, sivej a nanajvyš tehlovej – ale to je už minulosť. Nová móda diktuje pastelovú ružovú! Ideálne so zlatými doplnkami, napríklad malými kruhmi. A ak si vyberiete ako váš ružový detail kabelku, zlatým doplnkom k nej môže byť aj jej zlatá reťaz.

Fotili Tanya a Zhenya Posternak

Stylovala Ellen Pålsson Norberg

Model – Elizabeth Davison | MP Paris

Vlasy a make-up – Veronica Aldrin | Mikas Looks

Zdroj: hm.com