Exkluzívne – Carolina Herrera de Baez o Good Girl Velvet Fatale

Carolina Herrera, dizajnérka prvých dám vrátane Laury Bushovej, Michelle Obamovej, či Melanie Trumpovej, predstavuje zberateľskú edíciu jednej z najpredávanejších vôní za posledné roky – Good Girl.

A teraz je odetá do červeného sametu! Nový flakón posunul orientálne kvetinovú vôňu – žiarivý jasmnín a hrejivé bôby tonka – vytvorenú presížnou parfumérkou Louise Turner do úplne novej dimenzie.

„Vône majú svoje príbehy. Good Girl rozpráva o silnej žene monohých tvárí. Jej sila tkvie v jej ženskosti. Táto vôňa je o odvahe, o tom, ako žiť svoje sny a užívať si všetky životné role. Velvet Fatale oslavuje silu zvádzania a našu podmanivú a hravú zmyselnosť.“, vysvetluje Carolina Herrera de Baez, dcéra slávnej návrhárky, ktorá je od roku 1997 kreatívnou riaditeľkou vôní Carolina Herrera.

Posolstvo Velvet Fatale je mocné a nese v sebe významnú symboliku: „Červená je jedna z mojich najobľúbenejších farieb: je zábavná, intenzívna a tajomná… Predstavuje vášeň, lásku a alegiría de vivir – radosť zo života. Naviac je to jedna z klasických farieb značky, červená ztelesňuje naše hodnoty“, dodáva De Baez.

„Pokiaľ ide o podpätky, nikdy nemáme dosť. Môžu znázorňpvať našu všestrannú osobnosť. To je to, prečo ich máme toľko a tiež dôvod, prečo sa uspokojíme ich s dokonalým párom. Velvet Fatale otvára vnútornú femme fatale, ukludňuje nás a zároveň posilňuje našu zmyselnosť a ženskosť. Je to ultimátna zbraň k zvádzaniu!“ zhrnula De Baez.

Ste pripravená zvádzať a inšpirovať? Good Girl v novom šate kúpite už teraz na www.marionnaud.sk alebo v parfumériách Marionnaud.