Carolina Herrera – Good Girl

Carolina Herrera predstavuje nova vôňu Good Girl Légère , ktorá vám ukáže, že občas je jednoducho  #goodtobebad.

GOOD GIRL – vôňa, ktorá je zároveň silná aj zmyselná. Pre ženu, ktorá žije svoj život podľa svojho. Ktorá miluje svoje dobré ja a oslavuje svoje neposlušné ja. Odhaľte svoje dobré ja prostredníctvom priezračnej kombinácie tuberózy a toho najkvalitnejšieho sambakového jazmínu. A nebojte sa odhaliť aj svoje neposlušné ja v návykových tónoch pražených tonkových a kakaových bôbov. Pre ženu, ktorá nosí túto vôňu, je to skutočná zbraň na zvádzanie.

 

Parfum je doplnok. Rovnako ako pri módnom krajčírstve tu platí, že vytváranie vône je dlhodobý proces vyžadujúci si veľa premýšľania. Vôňa GOOD GIRL je inšpirovaná unikátnym pohľadom Caroliny Herrera na modernú ženu, ktorá je odvážna, sexy, elegantná a tajomná.

Dajte jej tie správne topánky a dokáže dobyť celý svet. To bola inšpirácia pre GOOD GIRL. Výsledkom je unikátny dizajn flakónu v tvare ihličkového podpätku. Krása spracovania v kombinácii s vysoko inovatívnou znalosťou remesla, ako to dokáže iba a jedine House of Herrera.

Vykúšajte si, aké je dobré je byť zlou. Nový parfém Carolina Herrera objednávajte na www.marionnaud.sk alebo objavujte priamo v parfumériách Marionnaud.