Gélová manikúra s Le Mini Macaron

Mať perfektne vyzerajúce nechty, ktoré vydržia je sen snáď každej ženy. Teraz ich môžete mať! Krásne, lesklé a to všetko bez toho, aby ste išli do salónu. Predstavujeme revolučnú novinku LeMiniMacaron , s ktorou gélovú manikúru zvládnete doma (alebo kdekoľvek inde) za 15 minút a vydrží vám aj dva týždne. 

Ako začať? 

Na začiatok budete potrebovať kit na semi-permanentnú gélovú manikúru od Le Mini Macaron. Tá obsahuje všetko, čo budeš potrebovať – mini led lampičku v tvare makrónky, 1 gél lak, USB kábel, aby ste si mohli manikúru robiť naozaj kdekoľvek, piľník, zatláčač nechtovej kože a 10 obrúskov na odstraňovanie laku. Farbu si môžete vybrať podľa seba zo širokej ponuky farieb, ktorá zahŕňa ja metalické odtiene alebo trendy efekty.

Ako aplikovať gélový lak? 

Samotná aplikácia je jednoduchá a rýchla. Skvelé je, že vďaka USB káblu manikúru môžete robiť kdekoľvek – doma, v aute, či dokonca v lietadle. Nie je to úžasné!?

  1. Vyčistite si nechty – odlakujte ich, použite pilník a zatláčač nechtovej kožičky, aby ste pripravili nechty na aplikáciu gél-laku.
  2. Odmastite nechty odmasťovačom.
  3. Naneste jednu tenkú vrstvu gél-laku.
  4. Vložte necht do lampičky.
  5. Naneste druhú vrstvu gél-laku.
  6. Vložte necht do lampičky.
  7. A hotovo! 🙂