Kiehl’s – experti na starostlivosť o pleť

Svoju cestu apotéky starého sveta začal Kiehl’s v roku 1851 v East Village, v New Yorku. Za 166 rokov sa ľudia z celého sveta stihli zamilovať do vysoko kvalitných produktov starostlivosti o pleť.

Kiehl’s otvára na Slovenku druhý obchod, kde opäť určite nájdu mnoho spokojných klientov nielen vďaka ich produktom, ale aj personálnemu poradenstvu a zákazníckemu servisu na špičkovej úrovni, ktorý vyskúšala krásna Linda, aby vám o ňom povedala viac.

Linda má 21 rokov a jej pleť je po dlhom čase bez problémov. Má už vytovrenú svoju rannú rutinu, ktorá zahŕňa krémy a séra, ktoré uchovávajú jej pleť krásnu. Nikdy o Kiehl’s nepočula a tak sme ju zobrali rovno na diagnistiku pleti do Kiehl’s Eurovea, kde sme sa pozreli na jej prvé dojmy.

V Kiehl’s sme sa stretli s Luciou – store manažérkou a krásnou ženou, ktorá diagnostikovala Lindin typ pleti za menej ako 30 minút. Okrem toho, že je to rýchle, je to tiež bezplatné. A tak, ak si nie ste istá o svojom type pleti, odporúčame navšíviť Kiehlś, kde vám pomôžu. Po krátkom sedení s odborníčkou budete poznať vašu pleť lepšie a zistíte, čo je pre ňu dobré – presne tak, ako Linda.

Na začiatku konzultácie Lucia zistila od Lindy základné informácie o jej rutine, čo sa týka starostlivosti o pleť. Ako sme už spomenuli, Linda už svoju rutinu má, ale zistila, že niektoré produkty v nej chýbajú. Podľa odborníčky z Kiehl’s, Lindina pleť potrebujde viac hydratácie a prevenciu proti vráskam pod oči.

Ultra Facial Oil-free hydratačný rad

Lindina prevencia proti vráskam – Creamy Eye Treatment s avocadom

Linda tiež vyskúšala aj bestsellery značky Kiehl’s…

Midnight Recorvery Concentrate pre regeneráciu, hydratáciu a mladý vzhľad pleti.

A slávny Creme de Corps, ktorý vonia ako nebo (nebo = med).

Všetky vyššie zmienené produkty kúpite v predajniach Kiehl’s a online.

Svoju konzultáciu na Slovensku a v Čechách si môžete zabookovať tu alebo v priamo v predajniach Kiehl’s.